Engelli olarak bir kez daha gelmek istemezdim. halimden şikayetçi değilim. ama bu sefer sağlam olarak gelmek isterdim. birde öyle denemek isterdim hayatı..
|
|
|
|
Engelli olarak bir kez daha gelmek istemezdim. halimden şikayetçi değilim. ama bu sefer sağlam olarak gelmek isterdim. birde öyle denemek isterdim hayatı..
valla gelmek isterdim ama bir şartım olacak : Çok param olsun önemli değil![]()
allahın dediği olur hiç fark etmez
yaa niye istesinki ne kadar saçma bir soru
Allahın gücüne gitmez inşallah ama engelli/özürlü adını nasıl koyarsak koyalım ama kısıtlı olarak yaşamak istemediğim için dünyaya gelmek istemezdim.
Öyle bi şansım yine bu halimle yaşamayı tercih ederdim çünkü öteki türlü hiç yaşamadım bilemem şimdi boynumu hiç tutamazdım o yüzden filüt çalmadım ne bileyim hiç iki tekerlekli bisiklet kullanmadım dümdüz yürüyemem çünkü hiç denemedim çünkü benim yürümem bana düzgün geliyor o yüzden bildiğinden şaşmamak lazım bence :![]()
yeniden dünyaya gelme şansım olsa yine kendim olarak gelmek isterdim.herşeyimle,hatalarım ve kusurlarımla.ki onlar hata değil bence deneyim.deneyimlerde insan olmanın bir gereğidir.
![]()
bi daha dünyaya geleceksem gene engelli olmayı seçerdim bunun ıspatını yapmaya uğraşmıyacağım ama sadece vardır bunda da bi hayır diyorum
bu nasıl soru Mediha arkadaşımtabiiki hayır!!! hayatımın ilk 23 senesi ne kadardı kolaydı, hareketli idi, eğlenceli idi.. ne kadar güçlüydüm.. birde son 12 sene sanki 122 sene gibi
gerçi dediğin gibi başa gelen çekiliyor ama cevabım kesinlikle HAYIR
![]()
bölebi saçmalık olurmu bee engelli olmak kim isterki yaa göz göre göre kesinlikle istemedim madem şuan engelliyim hamdolsunki kabul etmekten başka çare yok
Bu sorunun cevabı, biz engelliler için kesinlikle HAYIR dır. Evet diyen arkadaşlar malesef soruyu anlamayarak başka yerlere saptıran arkadaşlardır
_DELAL_; kesinlikle katılıyorum![]()
Birinciden ne gördüm ki,ikincisi güzel olsun.
Merak etmeyin ikinci şans olmayacak,varolanı mutlu yaşamaya çalışın.
İkincisi olursa da ben gelemeyeceğim.Çok meşgul olacağım çokkk.