+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... SonSon
Toplam 175 mesajın 91-105 arasındakiler
Engelli olarak bir kez daha dünyaya gelmek ister miydiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    engelimle dalga geçenlerin engelli olmasını istemem çokmu acımasızca çokmu bencilce olurdu acaba ????

özellikle sen kaplumbağa gb yürüyosun beceremezsin diyen patronumun

yok yok allah kimseye vermesin çok zor engelli olmak

Paylaşım yaparken Allaha şirk koşma dostum.. sen budünyadaki eziyetin mukafatını gerçek hayatında alacaksın.!!! bu dünyadaki herşey yalan dostum büyük bir imtihandayız... Allah Adaletlilerin en adaletlisidir.. şüpheniz olmasın.... durduk yerde günaha girmeyin...tabi inanmak inanmamak size kalmiş hesapı ödeyecek kişi nasıl ödeyecegine kendisi karar verdigi için. benimkisi acizane bir uyarı

not: bu konuda çok saçma neden? çünkü hayal mahsuli bir düşünce sorulmuş ama bu düşünceden yola çıkarak insanları isyana ve üzmeye davetiyedir.. özürlüyüm evet vallahi mutluyum.. hayatımıda ona göre şekilendiriyorum hrkesde bana göre şekilleniyor..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

insanın ne kadar kendine güveni olursa olsun bazen sölenen sözleri kulak ardı edilemez ,şimdi kimin bakışına maruz kalcam endişesini kimse kolay kolay kaldıramaz

bazen insanın cesaretini ve özgüvenini yerle bir ederler kendi egolarına bi tebessüm daha katabilmek için bizi resmen alaycı bakışlarıyla hapsederler

diken üstünde geçecek benzer bi hayatı yeniden yaşamak kim isterki

bu sınava ikinici kez girmek istemiyorum kısaca

zor birşey evet ama ben halimden şuan da memnunum engelimin bana kazandırdığı çok şey oldu bu hayatta. engelim olmasaydı belkide şuan olduğum yerde olamazdım. bu kadar azimli ve hırslı olamazdım.

Kızım adına yazayım. Ezgi eminim tekrar dünyaya bu engeliyle gelmek ister.

Allahın hikmetinden sual olmaz ama kim sağlıklı yaşamak istemezki .

engele göre değişir diiyecem ama bence herkes sağlıklı olmak isterdi

ya bu soruya cvp vermek bile ne kadar mantıklı bilemiorum...ne die bir daha engelli olarak gelmek istesin ki insan ...simdi kimse burda allahdan gelmisse ok diecek e zaten suan engelli olan insan bu sözü dior ama secim kendisine bırakılsa evet engelli dogayım diecek kisi bence ya cok maskeli yada yasamın anlamını bilmior ..birde birsey var engelsiz olursam cok hata yaparım günah islerim tarzı düsünenlerde kendi öz iradelerine güvenmeyen kisilerdir alakasız yani bencee...

Engelimiz bizim irademizle olmuş birşey değil ve irademize bırakılsa eminim kimse istemezdi. Ama şu da varki Allah'tan gelene istemiyorum deme lüksümüz yok. O veriyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Elbise O'nun istediği yerini kısa bırakır, istediği yerini biçer, istediği yerini diker bize düşen onu layıkıyla kullanıp sahibinin istediği şekilde sergilemek. Bizler sadece bu elbiseyi taşımayla görevlendirilmiş (tabiri caizse) mankenleriz

Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:59
    Yaşadığı Yer
    Kalbimin attığı yerdeyim..
    Blog Mesajları
    6

İçinde bulunduğum şartlar hem ailem hemde kendi irademle ne kadar düzgün ve uzaktan kusursuz görünsede,engelli bir insan olarak dünya'ya gelmek istemezdim sözlerim rahatsızım kendimden diye değil,insanlar yoruyor kendi durumunuzdan daha fazla,yetenekli olduğunuzu belki bir çoğundan daha güzel işler yaptığınızı nefret etsemde böyle davranmaktan yapıyorum bakın demekten..sürekli çaba içinde olmaktan...
    Gece vakti hislerim depreşti...

Gelmek isterdim evet ama Türkiyede yaşamak istemezdim

tekrar dünyaya gelme gibi bir şansım olsaydı engelimden dolayı değil ama annemden dolayı tekrar engelli olmak istemezdim.nedenine gelincede benim çektiğim sıkıntıları acıları bir kenara bırakayım, annemin o kadar acı çekmesini yıpranmasını istemediğim için sağlıklı olmayı isterdim.herşey annem için... ben ikinci plandayım benim hayatımın ilki o... engelim falan umrumda değil yeterki o mutlu olsun onun mutluluğu beni en mutlu eden şeylerin başında gelir

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kıymet cevabını çok beğendim bende sevdiklerim üzülmesin benim için yeter. Ben halimden çok mutluyum. Tekrar böyle seve seve gelirim dünyaya.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı