Engelli olarak bir kez daha dünyaya gelmek ister miydiniz?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.11-2011 01:16
kesinlikle istemezdim bir anadan doğma cam kemik hastası olarak ama aynı ailemle olmak isterdim ve herşey daha muhteşem olurdu işte o zaman...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.11-2011 23:58
kız medihaa,
ay ne hoş cins bir soru sormuşsun.
ben de sana bir soru sorabilir miyim?(izin verdiğini düşünerek soruyorum
dünyaya engelli olarak sen gel sandalyenle yaşa (pek bi sevmişsin öle anladım)
ama dünyada bir tek engelli sen olmak ister miydin?
başka hiç kimse engelli olmuycak ister miydin?*
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.11-2011 01:06
sorunuz bir garip geldı, engelli olarak tekrar kim gelmek isterki? yada neden istesin?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.11-2011 12:34
asla asla asla bırakın bir daha gelmeyi azrail gelip deseki bir hafta sağlıklı olacaksın sonra canını alacam seve seve kabul ederdim insan hiçbir suç işlememişken kendi bedeninde hapis kalmyı neden istesinki
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.11-2011 13:14
Kesinlikle katılıyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.11-2011 22:10
biz insanlara merhamet ve sevgiyi öğretmek için gelmiş ender ruhlarız bence eğer insanlığa bu kadar büyük birşey öğretebileceksem yeniden böyle gelebilirim dünyaya tüm insanlığa olmasa bile ailene çevrene öğretiyorsun
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.11-2011 22:23
çokta sıkıntı yapmamakla beraber kesinlikle özürlü olarak dünyaya gelmek istemezdim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.11-2011 22:25
malesef kimseye bişey öğrettiğimiz daha doğrusu kimsenin bişey öğrendiği yok 8 milyon özürlü var diyelim bunlar 5er kişilik aile 40 milyon insan yapar madem ülkenin yarısı bizden bişey öğreniyor neden evlere mahkumuz neden bizler için kaldırımlar bina girişleri resmi kurumlar ve daha birçok yere girmek işkence tekerlekli sandalye ile bu ülkede kaç metre yardımsız gidebilirsinizmadem insanlara hoş görüyü öğretebiliyoruz neden hastane asansörlerine dahi binmemiz işkence insanlar birinci kata dahi çıkmak için asansörlerde öncelik hastalara ait olmasına rağmen size öncelik tanımıyor madem insanlara sevgiyi öğretiyoruz sağlıklıyken onlarca arkadaşım akrabam varken evimin ziyaretcisi eksilmezken neden şimdi bu denli yalnızlığa mahkumum sizin oralar nasıl bilmem ama burda kimsenin bizi adam yerine koyduğu yok
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.11-2011 20:29
ailene öğretiyorsun herkes her bilgiyi almıyor normal hayatta da okula gitmek istemeyenler bilgi öğrenmeyı reddedenlerdir bizide görmek istemeyenler bazı duyguları reddedenlerdir. aileme öğrettiklerim bana yetiyor ve çevremdeki insanlara öğrettiklerim de bana yetiyor ,öğrenmek için öğretmeye de açık olmak gerekir. aileme mücadele etmeyi ve pes etmemeyi kendime ne olursa olsun umutsuz olmamayı öğrettim halimden de çok memnunum .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.01-2012 17:48
takdiri ilahi Allah'ü alem
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2012 23:33
ben de kesinlikle engelli olmak istemezdim çünkü sonradan özürlü oldugum için alışamadım hayata küstüm sanki iş kazası geçirdim 5 yıl önce
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.05-2012 23:43
bu soruyu çok mu aradınız kardeşim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 00:10
kedi olmak isterdim, köpek olmak isterdim ama ençok ta kırlangıç kuşu olmak isterdim. insan olarak asla gelmezdim. doğada tüketici yoktur zaten
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 12:53
İnancım sebebiyle allaha şükrediyorum daha beterinden esirgesin diyerek bu soruya cevap verebilirim.Derdi veren rabbimin sabır edersek ona yönelirsek öbür dünyada mükafatımızı vereceğine inanıyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 13:55
evet evet o kadar mutluyum ki engelimden ve hayatımdan,
3-5-7-9 farketmez kaç kez gelsem dünyaya yine de ayrılmaz, engelimle gelmek isterdim..
şaka mı bu..
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları