+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 7 8 9 10 11 12 SonSon
Toplam 175 mesajın 151-165 arasındakiler
Engelli olarak bir kez daha dünyaya gelmek ister miydiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kesinlikle istemezdim bir anadan doğma cam kemik hastası olarak ama aynı ailemle olmak isterdim ve herşey daha muhteşem olurdu işte o zaman...

kız medihaa,
    ay ne hoş cins bir soru sormuşsun.
    ben de sana bir soru sorabilir miyim?(izin verdiğini düşünerek soruyorum
    dünyaya engelli olarak sen gel sandalyenle yaşa (pek bi sevmişsin öle anladım)
    ama dünyada bir tek engelli sen olmak ister miydin?
    başka hiç kimse engelli olmuycak ister miydin?*

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

sorunuz bir garip geldı, engelli olarak tekrar kim gelmek isterki? yada neden istesin?

asla asla asla bırakın bir daha gelmeyi azrail gelip deseki bir hafta sağlıklı olacaksın sonra canını alacam seve seve kabul ederdim insan hiçbir suç işlememişken kendi bedeninde hapis kalmyı neden istesinki

biz insanlara merhamet ve sevgiyi öğretmek için gelmiş ender ruhlarız bence eğer insanlığa bu kadar büyük birşey öğretebileceksem yeniden böyle gelebilirim dünyaya tüm insanlığa olmasa bile ailene çevrene öğretiyorsun

çokta sıkıntı yapmamakla beraber kesinlikle özürlü olarak dünyaya gelmek istemezdim...

malesef kimseye bişey öğrettiğimiz daha doğrusu kimsenin bişey öğrendiği yok 8 milyon özürlü var diyelim bunlar 5er kişilik aile 40 milyon insan yapar madem ülkenin yarısı bizden bişey öğreniyor neden evlere mahkumuz neden bizler için kaldırımlar bina girişleri resmi kurumlar ve daha birçok yere girmek işkence tekerlekli sandalye ile bu ülkede kaç metre yardımsız gidebilirsinizmadem insanlara hoş görüyü öğretebiliyoruz neden hastane asansörlerine dahi binmemiz işkence insanlar birinci kata dahi çıkmak için asansörlerde öncelik hastalara ait olmasına rağmen size öncelik tanımıyor madem insanlara sevgiyi öğretiyoruz sağlıklıyken onlarca arkadaşım akrabam varken evimin ziyaretcisi eksilmezken neden şimdi bu denli yalnızlığa mahkumum sizin oralar nasıl bilmem ama burda kimsenin bizi adam yerine koyduğu yok

ailene öğretiyorsun herkes her bilgiyi almıyor normal hayatta da okula gitmek istemeyenler bilgi öğrenmeyı reddedenlerdir bizide görmek istemeyenler bazı duyguları reddedenlerdir. aileme öğrettiklerim bana yetiyor ve çevremdeki insanlara öğrettiklerim de bana yetiyor ,öğrenmek için öğretmeye de açık olmak gerekir. aileme mücadele etmeyi ve pes etmemeyi kendime ne olursa olsun umutsuz olmamayı öğrettim halimden de çok memnunum .

ben de kesinlikle engelli olmak istemezdim çünkü sonradan özürlü oldugum için alışamadım hayata küstüm sanki iş kazası geçirdim 5 yıl önce

bu soruyu çok mu aradınız kardeşim

kedi olmak isterdim, köpek olmak isterdim ama ençok ta kırlangıç kuşu olmak isterdim. insan olarak asla gelmezdim. doğada tüketici yoktur zaten

İnancım sebebiyle allaha şükrediyorum daha beterinden esirgesin diyerek bu soruya cevap verebilirim.Derdi veren rabbimin sabır edersek ona yönelirsek öbür dünyada mükafatımızı vereceğine inanıyorum.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    evet evet o kadar mutluyum ki engelimden ve hayatımdan,
    3-5-7-9 farketmez kaç kez gelsem dünyaya yine de ayrılmaz, engelimle gelmek isterdim..

şaka mı bu..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 7 8 9 10 11 12 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı