+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 4 5 6 7 8 9 SonSon
Toplam 130 mesajın 106-120 arasındakiler
Sosyal fobi üzerine konuşalım mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Hımm çok teşekkürler.bana uygulanan tedavi şeklinin aynısı.Hatta günlüğümü yanımda taşıyorum ve duyguyu yaşadığım anda unutmadan ayrıntılarıyla yazıyorum. Ve bir de yukarıda yazdığım gibi utanma duygusunu hayalinde sürekli yaşamak ve onu kabul etmeye çalışmak.Kaçındığımız bir duygunun kesinlikle daha da kuvvetlendiğini ısrarla söyylüyor uzmanlar.

asosyal olupta sosyal fobiyle başetmek cidden zor bu sorun bende de var.1lh4n’ın önerdiği kognitif terapi de güzelmiş.İnsan korkusunun üzerine gidip onunla yüzleşebilmeli.O zaman ne asosyallik kalır ne başka bir şey.Gerçi hala üzerine gidemediğimiz korkular vardır elbet.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

korkullarla beraber yaşamak mecburen yendiriyor.deyimi de var ya bu diyardan gideceksin ya bu deveyi güdeceksin(böyleydi galiba )... ben köpeklerden çok korkarım kabusum bile oluyorlar. bu yaratıklarla her sabah sokakta mutlaka bi en az 2 tanesi ile karşılaşıyorum. mecburiyetten yatan başka tarafa bakanlardan fazla tırsmadan yanından geçebiliyorum artık. gel gelelim bana doğru gelen havlayan gördüm mü sokakta tanıdık tanımadık kim varsa hemen yanında bitiyorum. bu sayede yeni arkadaşlar bile edindim

Bu da güzelmiş . sen köpeklerden kaçıp insanlarla arkadaş oluyormuşsun Bizde insanlardan kaçıp köpeklerle arkadaş oluyoruz mecburiyetten

insanlardan kaçmak ha asıl bu güzelmiş insanlardan korkulmaz canım,özellikle baylardan. bazen bir bayandan bile fazla anaç olabiliyorlar. bu sosyal fobiler bana, erkeklerin çok yardım sever olduğunu,koruyup kollama güdülerin gelişmiş olduğunu öğretti.köpekten korktuğum da gördüğüm tüm baylarımız korkusuzca bana siper edip kendilerini köpekten gecirmişlerdir .artık onlardan korkma onlar cici köpekler pis tamam mı

şaka bi yana artık günümüz de 2 ayaklılar 4 ayaklılardan daha tehlikeli...

Evet işte o yüzden fobikiz ya

abartmasak İnsan insana her zaman lazımdır yahu ne yaptınız

sağlık sisteminde maddi durumu iyi olmayan kişilee yeşil kart veriliyor.ancak yeşil kart özel hastane tedavi masraflarını karşılamıyor.ben sosyal fobi tedavisine başlamıştım ama para yetişt,iiremediğim için ve çok da faydalandığım halde ne yazık ki tedaviyi bırakmak zorunda kaldım. Bu konuda ne yapılabilir nasıl bir girişimde bulunulabilir ? parası olan sağlığına kavuşsun olmayan delirsin mantığını nasıl ortadan kaldırabiliriz ?

Ben de sosyal fobiliyim....Antalya'da yaşayan arkadaşlarla tanışmak isterim...Bilhassa Şeker Kız seninle....Bu arada ismim Çiğdem...

tabi ki çok sevinirim.görüşelim tanışalım

Tek başıma yaşıyorum. Sadece 2 arkadaşım var. Ailem 1.5 saat uzakta 6 ayda bir görüşüyoruz. topluluk önünde konuşmak, hatta bir topluluğun benim önümde konuşması bile rahatsız edici...Ne sosyal bir hobim ne de sosyal bir kobim var Bu şekilde yaşamaya alıştım ne kadar az insan o kadar az sorun diyorum...

Şeker Kız merhaba..Ben Çiğdem...Dilersen hafta sonu( uygun olursan elbette) oturup sohbet etmek isterim.Antalyadaki diğer arkadaşlar da gelirlerse daha da güzel olur....kendi içimizde bir destek gurubu oluşturabiliriz belki deYalnız şunu belirteyim benim fiziksel bir engelim yok...ama sosyal fobi hayatı yaşatmayan kocaman bir engelll..100. yıl civarında oturuyorum...İnşallah tanışabiliriz....

sosyalmi anti sosyal mi olur bilemem amma velakin mecbur olmasam evden dışarı adımımı atmam.zaten evde kalalım diye yeteri kadar baskı altında kalıyoruz milletin öcüsü olduk çıktık neyseki internet varda sanal manal günleri yiyiyoruz

benim ki sosyal fobi aşamasını geçti ben artık bir asosyalim az insanı seviyorum çok insanla münasebet beni sıkıyor ve yoruyor ben artık böyle mutluyum hayat beni böyle yaptı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sena_6 asosyallik ile sosyal fobi ayrı şeyler bana göre..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 4 5 6 7 8 9 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı