+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 SonSon
Toplam 251 mesajın 196-210 arasındakiler
Engelli aşık olmaz...

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Engelliysen kendini toplumda küçük ve ezilmiş olarak görüyorsan bu senin suçun arkadaşım o zaman yapacak tek şey yeteneklerini ortaya koyup sana olan bakış açılarını değiştirmek stepen hawkins en büyük örnektir eğer bir engelli isyan ediyor savaşmasını bilmiyorsa problem kendisinde ben bir çok engelli gördüm başarının zirvesinde olup alkışlatan .... ne konu başlığını nede yazını onaylıyorum kusura bakma...

hayırdır neoplis açtığın konu başlığından pişman mı oldun neden cevap yazmıyorsun. düşlerin prensi sana %100 katılıyorum sorun gerçekten böyle düşünen engellide. neopliste bu sorun var ama inşallah bunu aşacak diye düşünüyorum

senin durum farklı emre ona pek aşk denilmiyor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ya arkadaşım ajıtasyonla ne işim olur. ala la ben böle düşünüyorum. seninle aynı fikirde degilim diye AJITASYONCUMU OLUYORUM.

Tamam o zaman sen %100 ölüsün sen hiç yaşama ne işin var yaşamak için... oldu mu istediğin gibi yazdım...

EVET . bak bu söylediklerin tamda duygularımı yansıtıyor. daha önce intihar etmiştim. ama bu dafe acı çekecegimi bildigim için korkuyorum. en güzeli ALLAHIM AKŞAM UYUDUKTAN SONRA, GÜZEL BİR ÖLÜM VERSİN SABAH UYANMAYI NASİP ETMESİN.

aferin sana böyle düşünmeye devam et zayıf birisin iraden yok savaşmasını unutmuşsun işi kolayından ele alıyorsun ...

Ben ce engelli demek gereksiz insan demektir.Bana kızmayın hemen böyle gördük

Körbıçak;

küçük bedenin de; gerçekleri korkusuzca söylüyebilecek kadar ,büyük yürek taşıyorsun . Bunu yazından hissettirdin. Tşkederim.

bu kadar şaçma düşüncelere sahip olmanız üzücü malesef beyin engelli olmuşşunuz kendi beceriksizliginizi engelıne baglayan tiplersiniz yazık

Bu sayfada düşüncelerimizi paylaşıyoruz.

Düşüncelerini beyeymiyorum diye kimseye hakaret etmiyorum , kimsede bana etmesin, kimseye zorlada yorum yazın demiyorum. Ben kendi içimden gelenleri paylaşıyorum. Hatılmıyorsan bile saygı duymasını ögren. Kimseyi kırma .

Exelans arkadaşım bence sosyal hayata biraz daha katıl o zaman bu sosyal düzende engelli bireyin yerini ama göstermelik değil gerçekten yerini anlıyacaksın .geriye kalan süslü cümleler ise havanda su dövmeye benzer

exalans77;

olay budur TeşekürLer... Engelinin arkasına sığınıpta bunu reklam yapanlar acizdir ...

neoplis sen yaşayıp ta ne yapacaksın % 100 ölü olarak zaten kendini kabul ettirmişsin yaşayan zombi engelli ölüsün oldu mu mutlumusun istediğin gibi bir açıklama...

"Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz." William Shakespeare'in bu sözü aslında gerçeği güzel bir şekilde ifade ediyor. çoğu insan beden güzelliğine bakarak karşındakine birşeyler hissetmeye başladığı için bazı şeyler arka planda kalıyor. aslında engelli olmamızın güzel bir yönü var görünüşe aldanıp karşısındakine aşık oldğunu sanan kişiler elenmiş oluyor. bu yüzden zor oluyor aşık olmamız ve aşık olmaya değecek insanı bulmamız. bu hisler daha içten ve daha gerçekçi olduğu için daha derin yaşıyoruz aşkı.

_suna_;

Rüyandanmı gördün suna
    Bi sabah kalktın ve aşk nedir diye kendine sordun, cevabını bulamayınca forumda mı araştırdın.
    Bu konuya son mesaj 2010 yılında atılmış, sene 2012 değişen bi şey yok
    Demekki bu kadar insan bu yazıları boşuna yazmış.
    Böyle şeyleri çok kurcalamayın, herşeyi oluruna bırakın...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Mami Junior;

bakış açınız ilginç. yüzeysel bakınca olaya böyle bir senaryo yazmak kolay tabi. Oğuzun yazılarını zaman buldukça okur ve yorum yazarım hepsi bu. ayrıca aşkın ne olduğunu insan kendine sormuş olduğu soruyla bulamaz. yazılar yazanların yaşadığı aşkın boyutundadır. yaşayarak öğrenilebilecek bir şey. herkes farklı yaşar içinde aşkı çünkü.

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı