okadar engelliler dernegi var turkiye geneli toplanan paraların nerelere gittiği mechul
|
|
|
|
Ücretsiz tekerlekli sandalye temin edebileceğim bir yer varmı arkadaşlar acil!!!!!
okadar engelliler dernegi var turkiye geneli toplanan paraların nerelere gittiği mechul
Yaşadığınız yerdeki belediyeden talep edin. En doğru ve sonuç getirecek olan yol budur.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
kendim için değil aslında yaşlı bir tanıdığım için gerekiyor...
merhaba,
istanbulda büyükşehir belediyesi temin ediyor. özelden bana iletişim bilgilerinizi ve ihtiyaç sahibinin bilgilerini iletirseniz detaylarını öğrenip bilgi verebilirim.
sosyal güvencesi olmayan ve istanbulda yaşayanlar fakir kağıdınız varsa ve gerçekten ihtiyaç sahibyseniz beni arayın yardımcı olurum...05077899369
Genel Sağlık sigortası çıktıya arkadaşım.
Her vatandaş mecburi sigortlaıdır. Bu sigorta parasını ödeyemeyenin devlet primini ödüyor.
Peki sgk nın verdiği sandalyeyi tekrardan sizin verme amacınız nedir?
Veya sizin verdiğiniz sandalye çok kaliteli veya daha kullanışlı bir sandalyemidir?
Hediye ettiğiniz sandalyenin markasını, özelliklerini, fiyatını öğrenebilirmiyiz.?
Soruların bir muhatabıda sizsiniz.
Cevaplar merakımı giderirsiniz inşallah!