Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
Advanced Bionics İmplant (aura) ihtiyaç sahibine armağan edeceğim

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Advanced Bionics İmplant (aura) ihtiyaç sahibine armağan edeceğim

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    vefat eden babamın implant cihazını hayır için bir garibana hediye etmek istiyorum çevrenizde veya bu konuyu okuyanlar içinde böyle birisi varsa benimle irtibata geçerse sevinirim

dış ünite+şarj cihazı+2 adet pili

cep numaramı: 0542 639 70 36

at cope gitsin markada pek ahim sahim degil
    ameliyatla yerlestirilen parcalar olmayinca dis alicilar ise yaramiyor genede iyiniyet gostermissinbiz tesekkurler
    bende koklear implatimi aldirdigim zaman hacettepedeki odyologa sizde dursun ihtiyaci olana verirsiniz demistim dis parcalarini ahmet atas bey kabul etmemisti
    burda sitedede imlantindan sikayet edene postalamak istedim yeni cikanlardan istiyormus ehh icim rahat cope attim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

shukufe bırak da ihitiyacı olanlar kullansınlar

shukufe sütten ağzın yandı seni çok iyi anlıyorum bacım.. ben koklear ımplant yaptırmadım ama albunuya katılımıyorum.tahminimce bu ımplantlar takılmadan önce kişiye uygun olup olmadığına bakılıyordur..
    yinede ihtiyacı olan birileri çıkarsa denemekten zarar gelmez..

dikkat ederseniz arkadas dis parcalarini verecek garibana keske dis parcalarla kulak duysa
    olen merhumu ameliyat edip ic parcayi alamazsiniz
    alsanizda ise yaramaz
    bu dis parcayi bilmeyen birileri alir sanki kullanabilirmi bunu de3mek istedim kokleara dusmanlik degil

shukufecım. Artık rahatsız oluorum. tayfun beyin babası ölmüş, önce bizim mekanı cennet olsun dememiz gerekirken . direkt paldır kuldur işe yaramaz bilmem ne demeniz hoş değildi. ic parcayı alamaz ama dış parcası bozulmuş olanlara işe yarayabilir. O şarjlı piller dunya kadar pahalı. ve cope giderse yazık olur. onu almak isteyen cok insanlar var.
    lutfen biraz saygı. böle paldır kuldur dalacagına. kendi deneyiminizi acıklıosun biliorum ama heryerde dusmanlık kesiorsunuz ımplanta karşı.

merhaba tayfun bey ben dediginiz cihazı kullanıom benim cok işime yarar gercektende. nerde oturuosunuz. bu arada basınız sag olsun mekanı cennet olsun babanızın allah rahmet eylesin.

gokcecim dikkatli okusannn
    herne kadar paldir kuldur olsada
    bak ahmet ats beye tekrar tekrar soyledim bu medeli kullanan cok sarj cihazini dis parcalari siz bir ihtiyaci olana veririsiniz diye bana dudak altindan alaylica guldu dursun kendinde dedi
    bikac kisiye sordum size vereyim diye onlada ha bunu alicagima devlet veriyo bedava nasisa yenisini alirim dediler
    burda sitede tempo medel kullanan biri cihazindan sikayet edince adres verirsenuz postalayayim size deip gulunc gibi oldum kabul etmedi
    yani devlet bedava verip dururken kimse senin benim eskime bakmiyor
    dusmanlik degildi insan kiriliyor birde iyilik yapmaya kalkip

yine yanlış - yalan bilgiler. devlet hepsini ödüyor bedava diye bir şey yok. 3 milyar, 8 milyar gibi markadan markaya değişen farklar cepten ödeniyor. neredeyse 2 - 3 kulak arkası cihaz alınacak bu rakamlar yüzünden yıllar olmuş dış parçalarını değiştiremeyenler var. kgokce arkadaşımızın yorumuna katılıyorum. çok güzel anlatmış o parçaların almanın zor olduğunu. maalesef O şarjlı piller dunya kadar pahalı. sgk çok komik ödeme yapıyor.

kgokce ile pronet e katılıyorum. bende koklear ımplant kullanıcısıyım. ameliyatla takıldığında bedava ama dış işlemci bozulduğunda (herhangibir parçası olabilir) çok para isteniyor ve sgk komik bir rakam ödüyor..maddi durumu iyi olmayan ve bu markayı kullanan birine neden vermesin? ben olsam bende verirdim. sonuçta kulak kalıbı falan yok, iç parçayı değil dış işlemciyi teklif etmiş.
    tayfun64 teşekkürler iyi niyetin için..babanıza da Allahtan rahmet dilerim.

Merhaba tayfun64;
    benim tanıdıklarım var
    İşitme engelliler için cihaz toplanıyor yardımlaşma yapılıyor.
    oraya bağış yapabilirsiniz.

0 212 559 87 97
    0 538 224 40 83
    İED - İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği

Saygılarımla.

birisi senin vermediğini kabul etmedi diye bu kimsenin kabul etmeyeceği anlamına gelmez bencilce düşünüyorsun.Biz o cihazı alabilmek için aylarca sıra bekledik arıza yaptığında tamiri için tonla para ödedim niyetimiz biri daha faydalasın işi görülsün sen illaki çöpe atılmasını düşünüyorsanda bunu buraya yazmak zorunda değilsin yorum yapmana gerek yok

Tayfun64 ..arkadaşım ilikn başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin....aynı cihazı kullanıyorum..benim işime yarayabilir....başka isteyen olmassa ben alabilirm......benikisini düşürdüğüm için biraz hasar gördü....ama kullanabiliyorum....benimkisi çalışır vaziyyette ...bozuk olan arkadaşlar varsa öncelik onların tabikkiii.....bu güzel düşünceniz içinde tebrik ederim...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Cihazi ihtiyaç sahibi olan birine verdim.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı