+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
3 tekerlekli engelli motorum var. İhtiyacı olan birine vermek istiyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Post 3 tekerlekli engelli motorum var. İhtiyacı olan birine vermek istiyorum..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar bende 3 tekerlekli eski ama çalışan şuan için bir arızası olmayan motor var gerçekten ihtiyaçı olan birine vermek istiyorum burdan ihtiyacı olan biri cıkar diye düşündüm inşallah vardır böyle biri yerim ist g.o.paşada

Selam arkadaşım benım ihtıyacım var. Ben istanbul bahçelievlerde oturuyorum. tekerlekli sandalye kullanıyorum. Hiç yuruyemıyorum. Ayrıyetten evde tek başıma yaşıyorum. Kımsem yok yanımda. Evde ve dışarda tum ıhtıyaclarımı kendım karsılıyorum. Dışarısı için bana cok yardımı olur dıye düşündüm. Durumum budur... Başka yazanda olacaktır. Değerlendirip bı karar verebılırsın. Teşekkurler

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Benim burda kişi seçmek veya ayrım yapmak gibi bir niyetim yok arkadaşım anlattığın kadarıyla bu senin için iyi olacak ve ihtiyacında var peki gop tan aldırma gibi bir durumun olabilirmi?

selam engın bey ben ahmet balıkesırliyim elınızdekı araba duruyormu acaba benımde öyle bır araca ıhtıyacım var ben kıfoskolyoz amalıyatı sonrası felc kaldım ve dışarlara cıkmak gezmek ıstıyorum ama durumum yok böyle bırşey almaya eger duruyorsa cevap yazabılırmısınız saygılar inanahmet78@hotmail.com

Selamün Aleyküm

engin bey bende t1 paraplezi hastasıyım ve dısarı cıktıgımda tek başıma gezemiyorum ve cok ihtiyacım var bana ulaşmak isterseniz adresimi bırakayım.
    the__uqala@hotmail.com
    0545 380 0782

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam engın bey ben ahmet balıkesırliyim elınızdekı araba duruyormu acaba benımde öyle bır araca ıhtıyacım var ben kıfoskolyoz amalıyatı sonrası felc kaldım ve dışarlara cıkmak gezmek ıstıyorum ama durumum yok böyle bırşey almaya eger duruyorsa cevap yazabılırmısınız saygılar inanahmet78@hotmail.com

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı