+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
İstanbul'da toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmak için Beyaz Kart nasıl çıkartılır?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hayır 10 lirayı direkt onlara elden veriyorsun...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ada_34;

Başvuruyu internet üzerindende yapamıyor muyuz? mutlaka kuyruğa girip mi başvuru yapmamız lazım?

Standart Bugün kartımı değiştirdim

Arkadaşlar, biraz önce beyaz kartımı yeni çipli kart ile değiştirdim. Gerekenler 1 adet resim, Özürlü kartınızın kopyası, nüfus cüzdanınızın kopyası ve Vakıf Bank'a 10,- TL yatırdığınıza dair dekont. isterseniz orada elden de ödeme yapabiliyorsunuz. Eski kartı veriyorsunuz, 3 dak. sonrada yeni kartınızı alıp çıkıyorsunuz. Öyle kuyruğu görünce falan moraliniz bozulmasın. Onlar eski kartlarını değiştirecek olan öğrenciler. Tünel'deki binada yaşlılar ve engelliler için arka tarafta ayrı bir yer var. Siz işlemlerinizi oradan yapacaksınız.
    Kolay gelsin

Standart ulaşım kartı!

merhabalar ben %90 böbrek yetmezliği olan ve kocaelide ikamet eden bir hastayım. kocaelinin bana vermiş olduğu kent kart ile kocaeli sınırları içerisinde ulaşımımı ücretsiz yapmaktayım.yalnız edindiğim bilgiye göre türkiye genelinde ücretsiz uaşım yapma hakkım varmış bunun nasıl olabileceği hakkında bana bi bilgi verebilirmisiniz?
    şimdiden teşekkürler....

özürlü kimlik kartı almanız lazım bu kartla bir çok yerden üctetsiz ve bazılarından beli oranlarda indirimli olarak faydalanırsınız bu kartı istanbulda bizler sosyal hizmetler il müdürlüğünden sağlık raporu resim kimlik fotokopisi ile müracaat ederek yaklaşık 3 ile 6 hafta arasında alabiliyoruz iyi günler umarım yardımcı olmuşumdur

Standart başbakanlık özürlü kartı öyle yer yede geçmiyor

başbakanlık özürlü kartı öyle heryede geçmiyor hatta hiç geçmiyo samsunluyum samsunda hafif raylı trene binmek istedim bu kart geçersız dedile geçmedi istanbulda tem medroda geçti istanbul da belediye otobüslerindede geçmedi beyaz kart sordular kocaelindeydim başbakanlık olmaz dediler yani hertelden bir esinti misali konuşuyoruz ben şimdi istanbul esenlerde yim raporum samsun dan aldım %84 beyaz kart çıkarabilirmiyim istanbulda kalıyom hersene 3 ay bazen daha uzun bilgilendirirseniz sevinirim. tc vatandası ve özürlüyüz bi kart çıkartın bu heryede geçsin yazık günah ya bıktım valla bide kampanya işcisiyim para bitti cepte....haydar pasada muane oluyorum para dayanmıyor yollarda

Özürlü kartı ve fotokopisi, 2 fotoğraf ve 10 TL ile Karaköy'deki İETT Özürlüler Bankosundan Beyaz Kartınızı siz ya da bir başkası hemen alabilir.

Malesef her yerde geçerli bir kart henüz üretilemedi... Bu da her ilin toplu taşımacılık kurumlarının ayrı tellerden çalması nedeniyle olmuyor ve bizler her ilde aynı sorunu yaşıyoruz...

Başbakanlık özürlüler idaresi kartı Belediyerden bu tür kartları almanızı sağlıyor.
    Ayrıca siteyi iyice incelerseniz Bu kartında geçtiği Resmi kurumlar var.

uçaklar için bu kartmı gerekiyor uçaklarda indirim olması için ne gerekiyor ? online başvuru vs yok mu ? ayrıca

Ozi, uçaklarda indirimden şu şekilde yararlandırılıyorsun:

THY tarafından özürlülere yapılan indirimden yararlanabilirsiniz. THY % 40 ve üzeri olan yolculara, uygulanabilir ücretler üzerinden tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirim sağlamaktadır. İndirimden faydalanmak isteyen % 40 ve üzeri oranda özürlü kişilerin, özürlü kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu veya ''Özürlü'' ibaresi bulunan nüfus cüzdanlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, 'refakatçi ile seyahat etmelidir' ibaresi bulunan doktor raporunun ibraz edilmesi halinde, özürlü yolcu ile aynı seferde seyahat edecek bir refakatçisine tüm iç ve dış hatlarda uygulanabilir ücretler üzerinden yüzde 25 oranında indirim sağlanmaktadır.

Ek bilgi:THY - Türk Hava Yolları - Hasta ve Engelli Yolcu - thy.com

Teknoloji çağında teknolojiyi kullanmamak ayıp olur her halde THY için
    Online başvuru oluyordur. Fakat gittiğinizde raporunuzu vs gostermeniz kaydıyla tabi. Uygulamanın nasıl oldugunu bilemiorum.
    İndirimli uçuştan yararlanan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgilendirir sizi.
    İletişim bilgilerini vereyim ben gerekirse kafanıza takılan soruları sorarsınız:
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr...satis-ofisleri

.

10 tl ve rapor kimlik resimle gidin aynı dakka neredeyse alıyorsunuz kartı 1 hafta sora falan değil...

ayrıca ağır özürlü bölümü işaretliyse iki kişi gezebilirsiniz refakatli olarak başbakanlık engelli kimlik kartıylada alabilirsiniz ama raporda ağır özürlü yazsa bile karta yazmıyorlar refakatli alamıyorsunuz doğal olarak ağır özürlü ibaresi evet yazanlar raporla gitsin...

Şimdi özürlü kartı diye bişeyden bahsedilmiş.Ben raporumu daha yeni aldım.%56 raporum var.Bu raporla iett'ye başvurursam kart alamıyor muyum? İlla özürlü kartı mı lazım ?

Bugün gittim ve kartımı aldım.Aklında soru işareti kalan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum.
    Raporunuzun aslı ve 1 tane fotokopisi
    Nüfus kağıdınız
    1 tane vesikalık resim
    10 lira
    yanınızda bu yazdıklarımı götürüyorsunuz.Başvuru merkezlerini iett'nin sitesinden bulabilirsiniz.(sol taraftan seyahat kartları ordan da engelli seyahat kartını seçin hemen altında yazıyor)
    Raporun aslını sadece göz gezdirip size geri veriyorlar.Daha sonra bi 5 dakikalık işlemden sonra hemen kartınızı size veriyolar.
    İstanbul'da devlet ve özel halk otobüsleri
    metro - tramvay - füniküler
    metrobüs
    vapurlar gibi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.Tam olarak nerelerde geçip-geçmediğine iett.gov.tr adresinden bakabilirsiniz.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Karataş Vapur İskelesinden
    İETT Ücretsiz seyahat kartı çıkarmak için müracat edeceğim yere nasıl gidebilirim?
    İzmir'den geliyorum o yüzden sordum
    Ayrıca Cumartesi başvuru olabiliyor değil mi
    ?

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı