Bu sandalye kumda gitmez bence... Ya batar ya da üstündeki kişi gidecem derken yere düşüverir
Bak bu süper mesela (Bu yaz sahillerimizde görücez buna benzer bir ürünü. Türkiye'de bir firma üretimine başlıyor...:
Kaynak
|
|
|
|
Arkadaşlar, aşağıdaki linkte paj için iskemle mevcut. umarım ilginizi çeker.
bu kış-kıyamette biraz alakasız gibi görünüyor ama, neyse...
Taktim Medikal - Sağlık İçin Elele - Sand Sea (Plaj Sandalyesi)
![]()
Bu sandalye kumda gitmez bence... Ya batar ya da üstündeki kişi gidecem derken yere düşüverir
Bak bu süper mesela (Bu yaz sahillerimizde görücez buna benzer bir ürünü. Türkiye'de bir firma üretimine başlıyor...:
Kaynak
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bülent merhaba,
önerdiğin modeli beğenmedim, tamamen başkasına bağımlı olacağız bu modelde. ben gündelik iskemlemle bile ıslak kumlu bölgelerde az bağımsız dolaşmayı becerebiliyorum, bu modelde nanay. ama deniz içinde ise uçak gemisi gibi, az yüz dolaş gel seni su içinde, yakınlarda beklesin, bu yönü ise güzel..
üretilirse satın alabilirim......
Bu firma ile ilgili adaha daha geniş bilgi vermen mümkün mü?
Plaj aracını üreten firma:Lamira EASY LIFE Akülü Tekerlekli Sandalye
İkitelli Sanayi Bölgesi, Esenler Sanayi Sitesi, 23. Blok No: 8 İkitelli
Küçükçekmece/İSTANBUL
Tel :+90 212 549 2353
Fax :+90 0212 549 1325
www.lamira-easylife.com
info@lamira-easylife.com
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Taksiye binmemi kolaylaştıracak transfer lift var mı diye araştırırken şezlong ve değişik liftlere rasladım.
www.pasifikengelli.com
resimleri kopyalayamadım adresi yazıyorum
İsmail Bey in önerdiği sandalye tamamen kumda hareket için yapılmış ve tek başına kullanım için tasarlanmıştır.Ancak Bülent Bey in önerdiği sandalye ise birilerinin desteği ile hareket etmeyi sağlamaktadır.Tekerlekli Sandalyeden ziyade bir nevi şezlong.
İtalyan ları geri bulmuşsunuz ama bahsi geçen sandalye Plajda kullanım içindir.Buda neleri gerektirir;
1 -Sandalye kumda hareket edebilmeli
2 -Kolay kuruyabilen kumaştan olmalı
3 -Paslanmaz olmalı
ilker dostum, şunun fiyatını yazsana............
2 adet yüksek basıçlı 24" tekerlek dahil satış fiyatımız 739€ + KDV
ÖZELLİKLERİ :http://www.offcarr.com/pdf/ENG/brochures/SOLEMARE.pdf
- 40 - 44 cm oturma genişliği
- 72 - 76 dıştan dışa teker mesafesi
- Paslanmaz hafif aluminyum gövde
- Katlanabilme özelliği
- Destek ihityacında önden refakatçi çekme kolu
- Kumda bağımsız ilerleyebilme
- 12 cm kum paleti genişliği
aman aman çok ta ucuz muş almadığını deymez((
ya ben bunu kafadan tasarlayip kuyucak tarif etmistim bi zaman sitede yazmistim hakikar olmus ismail gercekmi cok sevindim
kullanan varmı bunlardan. ben fethiye de yaşıyorum denize girip çıkmam komple sorun. bir çözüm gerek.fikir verirseniz sevinirim.
Plaj Sandalyeleri > Lamira Easy Life Plaj Sandalyeleri - www.lamira-easylife.com
P model (yerli imalat) 1.250TL
VHC model (ithal) 2.000 Euro
Konu sertelsen tarafından değiştirilmiştir (26.05-2011 Saat 10:44 ). Gerekçe: fiyatlar