+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Benzinli scooter ya da akülü scooteri benzinli yapma..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Benzinli scooter ya da akülü scooteri benzinli yapma..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar, sanırım imkansız ama ben yine de sormak istiyorum. bu şarj olayı beni baya bi baydı. acaba elimdeki scooteri benzinliye cevirebilir miyim, ya da bu Scooter lerin benzinlisi imal ediliyo mu? fulya ortopedinin fln üç tekerlekli modelleri var ama onlarda cok büyük.

arkadaşım senin Scooter in aküsü kaç km gidiyor??

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart ben bunu kullaniyorum..bi bak benzinli..

mrb akülü arabalardaki sürat mi size yetmiyo.yoksa akü ile gıdılen yol katetme mesafesimi yetersiz kalıyo bunu aydınlatırsanız memnun olurum ve ona gore de careler bulacagımdan emınim.SANALCOS Hakanın resmı kanunının rapıt modelidir fiyatıda yalmıtorsam 7000-8000 ytl dir
    selamlar.

süratleri uygunda (15km) dolu bi akü ile katettiği mesafe az geliyor mesele benim scoderde kitabında 50 km yazıyor ama28 km de akü bitiyor servise sorduğumda ise rampalar falan etkiler diolar
    kısacası aküler ile katedilen mesafe az geliyor!!

arkadaş lar ben hem motorcuyum hemde of luyum bu resmini koydugunuz kanuni 3 tekerlekli scoterı denedim bizler için hiç uygun bir motor degil aşırı derecede dengesiz ve bir o kadarda kullanışsız bir motor ayrıca ortası boş oldugu için vucut dengenizi korumanız çok zor onun yerine 4 tekerlekli atv leri tavsiye ederim ben kullanıyorum ve çok memnunum. sizlerede tavsiye ederim.

hem motorcusun ve hem of..lusun (bu ne demek) ..anlamdim yani..

bi resim koy bakalim senin ..atv ye... geri vitesi varmi mesala...cikmaz yola girince geri vitese atabiliyormusun,,ayaklarini kullanmadan....slm..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar

http://www.fulyaortopedi.com/benzin-...-full_u18.html
    bunun fiyatı nedir acep bide baya büyük sanırım sunun bizim akülü Scooter boyutunda olanı cıkmadıki yaa

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı