+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 35 mesajın 1-15 arasındakiler
Kolay katlanabilen, hafif ağırlıkta tekerlekli sandalye almak istiyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kolay katlanabilen, hafif ağırlıkta tekerlekli sandalye almak istiyorum..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar ben yeni bir sandalye almak istiyorum ithal annem kullanacak boyum kısa kilom da 30 ancak annemin beni heryere taşıyacağı hafif ve kolay katlanan bir sandalye istiyorum bilgisi olanlar bana yardım edebililirse çok mutlu olurum, çünkü ağır sandalyeler ile uğraşması çok zor katlansa bile çok yer kaplıyor. benim hemen katlanıp hemen açılan ve de çok hafif bir sandalyeye ihtiyacım var arabamız yok dolmuşlara falan sığan birşey olmasını istiyorum.sandalyeyi ben kullanamıyorum ellerım guçsuz annem surecek beni. şimdiden teşekkürler...
    Konu indigo_girl tarafından değiştirilmiştir (01.01-2012 Saat 22:36 ).

merhaba öncelikle geçmiş olsunn allah acil şifa versin 2 kiloluk sandelyede var 4 kilolukta var 10 kilolukta var hafiflik arttıkça ücrette artar 5-11 milyar arasında değişiyor fiyat olarak sen ne kadar ücretlik sandelye düşünüyorsun

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

parası farketmez siz bilgilendirirseniz iyi olur nerelerden alabililriz ben istanbulda da değililm siteleri araştırdım hiçbirşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

ottobock start m2 modelini kullanıyorum hangi ildesin ? denemeden alınmaz sandalye .. Otto Bock - Hafif Tekerlekli Sandalyeler

deneyip alamam. getirtmem gerek ölçülerimi verip, giresundayım

mamı sandalyenın tutma yeri yok bunu ben kullanamıorum kollarım zayıf

Opsiyon onlar, herşey eklenebiliyor.
    Tabi kendi kullanmıycaksan daha farklı şeylere yönel, ama sana söyliyim kol dayama şu bu eklersen o sandalye en az 15 kg olur.
    Bende hafif olsun diye çok sandalye araştırdım, sandalyenin ağırlıkları genelde en boş haliyle veriliyor 12-13 kg gibi....
    Daha sonra bunlara tekerlek kol dayama vs. eklenince 15-16 yı buluyor.
    Deneyip almak istiyosan, istanbulda bi çok yer var onlardan birine uğraman lazım.
    Yukarda arkadaş linklerini vermiş, onlardan birine gidebilirsin.
    Yada bunlara bak....
    http://www.tekerleklisandalyemerkezi.com/aktif-tekerlekli-sandalyeler.aspx

http://www.tekerleklisandalyemerkezi...ndalyeler.aspx

aktiflerin arkasına başkasının itmesi için kol ekleniyorsa aktif alabililirim

valla arkadaş otto bock ürettikleri harika 2.1 kg ama fiyat olarak 1200 euro falan galiba

@acun ,

Kusura bakma ama resmen salladın.
    Hem 2.1 kg olucak hemde 1200€ olucak sence mantıklımı bu orantı.
    En hafif sandalye bu ;
    MEDLİS :: Panthera X

Bu da katlanmıyor malasef....

arkadaşım inş. bulursun istediğin gibi akulu sandalye de kullanabilirsin hani annen deilde sen kullanırsın bu daha ii olmazmı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba Quickie HELIUM a bak bende alacam inş bundan medlis medikale bak ankarada ölçülerini söyle onlar sana yollarlar gerekli yardımıda yaparlar MEDLİS :: Aktif Tekerlekli Sandalyeler l,inki bu arka tutunacak koluda konuşursun 5 yıl garantisi varrr medlis medikalden memnun kalacağına eminim

Quickie XENON katlamalı hemde aktif bir sandelye arka tutunacak yeri açılıp kapanıyorr dikkat edersen görebilirsinn

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı