Belmo'dan tekerlekli sandalye aldım. Hizmetten ve sandalyeden çok memnunum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.12-2011 13:11
Belmo'dan tekerlekli sandalye aldım. Hizmetten ve sandalyeden çok memnunum
iyi günler daha önce akülü araba akullananların tavsiyeleri konusunda başlık görmüştüm fakat başlığın tarihleri konusunda tam karar vermediğim için yeni konu açtım invacare 63epro model ingiliz malı akülü aracım bozulduğu için tamire gönderdim tamirinin 2000 liraya yakın bir ücret tutacağını yeni almamı tavsiye ettiler aracımın özellikle manevrası mükemmeldi tamire gönderdiğim belmo servisi bana aynı özelliklere sahip bir araç olan katlanabilir standart modeli tavsiye ettiler aracı aldım ve 3 haftadır kullanıyorum bozulan aracımla bir farkı yok en güzeli yedek parça ve servis sıkıntısının olmaması yabancı ürün kullananlar bunu iyi bilir en ufak bir parça baya pahalı belmo firması kargo aracılığı ile hertürlü konuda yardımcı oluyor almayı düşünenlere tavsiye ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.01-2012 23:49
kardeş hayırlı olsun güle güle kullan almış olduğun arabanın fiyatını öğrenebilirmiyim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.01-2012 00:24
dener rumuzlu kardeşim selamlar aldığım araç belmo katlanabilir model bir buçuk ay önce 2500 liraya aldım yerli malı ve parça sorunu yok tam olarak bilgisayar kullanamadığımdan resim ekleyemedim netten belmo yazıp bakabilirsiniz almak isterseniz tavsiye ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 17:13
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.02-2012 01:26
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları