+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Almanya'dan arkadaşım kanalıyla Meyra optiumus araç almak istiyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Almanya'dan arkadaşım kanalıyla Meyra optiumus araç almak istiyorum..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    fiyatları pahalı almanyada bir arkadaşım var almanyadan nasıl alırım şartlarını bilmiyorum lütfen bilgisi olan yazsın

Ben aldım bi tane;
    Almanya'da oturan abim ebay'den 450€ aldı. Gümrükte sorun oluşmaması için konsolosluktan aracı bana bağışladığına dair belge aldı ve buna sağlık raporumu, ikametgahımı, kimlik fot. ekledik ama 4 ay TRye götürecek taşıma firması bulamadık. Çoğu tırcılar gümrükte sorun çıkartıyorlar diye almadı, varsa tanıdık ben götürürüm diyene belgelerle verin; bakanlık bu şekilde asla sorun çıkmaz/çıkartamazlar dedi. Yada TR ye tatile panelvan aracıyla gelen getirebilir. Ben bir kafile aracılığla kendim getirttim, bir organizasyonla giden çok sayıda engellilerin oluşturduğu bir kafile... Uçağa alınması gereken engelli aracı çok olunca arada kaynadı, büyük olunca mırın kırın etselerde 5 kuruş istemeden aldılar. Tek başına bu büyüklükte akülü aracın taşınması çok çok pahalıya mal olur.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

TTDETT arkadaşım şimdi dedigin yolla yurt dışından akülü scoter getirte bilirmiyiz benim de almanyada abim var orda sıfır akülü sandalye alsa ve bunu bir tanıdık yada bir tırcıya verse evrak olarak ne yollamam lazım.evraklar oldugu zaman sınırda yani gümrükte sorun cıkarmı acaba daha tedaylı bilbi vere bilirmisin

Hibe eşyanın gümrüğümü olurmuş.!
    Heleki engelli aracının. Sanki devlet veriyor. Bide gümrükmü vericeksiniz.?
    Bu araç gereçlere hakkınızdır. Hakkınız... bişe olmaz...

kardeşlim çok yardımcı oldun allah razı olsun

sen ne aracı getirttin markası neki

gümrüğü yok demişsiniz ama bunun şardı şurtu illaki vardır bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek bir arkadaş yokmu ..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    1 tane sandalyenin gümrüğü, şartı şurtumu olur.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı