+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Tekerlekli Sandalyeler yurtdışında neden pahalı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Exclamation Tekerlekli Sandalyeler yurtdışında neden pahalı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaslar merhaba,

aktif hafif bir sandalye almak istiyorum.
    Daha ucuz oldugunu dusunerek yurtdisindan almaya karar verdim ama bakiyorum turkiyede fiyatlar daha ucuz.
    Ornek vermek gerekirse,

http://www.sunrisemedical.de/products/product_detail.jsp?PRODUCT<>prd_id=845524447450441 &FOLDER<>folder_id=1408474400872609&ASSORTMENT<>as t_id=1408474395284289&bmUID=1322604371809&bmLocale =de

http://enucuzmedikal.com/shop/defaul...gb=urun&id=429

Ayni urun farkli fiyat hatta almanyada 2 kati fiyat, bunun gibi ornekleri cogaltabilirz.
    Üretim yerleri almanya olmasina ragmen bu sekilde bu fiyatlar.

Yurtdisinda fiyatlar neden pahali ?
    Bu konuda bilgisi olanlar varsa ve bizi bilgilendirirse sevinirim. ?

çünkü daha konforlu ve rahat bana bir tane yurtdışından hediye geldi ön tekerlekleri bile havalı birsuru ayarlama yeri var. turkiyedeki sandalyelerde hiç rahat edemedim heryerim ağrıdı gezerken çok sallanıyor turk yapımları

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

adamların sosyal güvenlik sistemi bu sandalyelerin parasını ödediği için, ucuz pahallı farketmiyor.
    zihniyet meselesi yani, engelliye değer veriyor adamlar.

@deli Kiz, ayni urun ayni donanim. Farkli degil yani ikisde ithal, turk mali degil. @atoksal, Konu farkli anlatamadim galiba, bu isin merkezinde uretildigi yerde nasil oluyoda turkiyeden pahali oluyo. Zararina satmiyolarsa nasil oluyoda turkiyedeki firmalr ucuza satiyolar

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nedenini bilmiyorum ama bu çoğu üründe böyle 3 yıl önce gürcistana gitmiştim türkiyede 4 lira olan ülkerin cikolatasını orda 1.5 liraya almıştım israilde aynı cikolata 4 dolardı ülkelerin alım gücüyle ilgili bişey olsa gerek

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı