+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 15 mesajın 1-15 arasındakiler
Otto Bock Superfour: dağda bayırda engel tanımayan engelli arabası

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Otto Bock Superfour: dağda bayırda engel tanımayan engelli arabası

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Dünyanın en gelişmiş Engelli Arabası tam anlamı ile harika bir araba linke tıkladığınız zaman bana hak vereceksiniz.

Otto Bock Superfour

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bence en az 30 bin euro vardır.

seyithan;
    Naptın ya vur dedik öldürdün resmen
    O fiyata sıfır mercedes alırsın

otto bock kalitesini bilmem ama fiyatı yüksek araçlar sunuyor.merak ettim acaba fiyatı ne kadar
    Ama gerçekten harika bir araç
    bende sanmıyorum 30 bin euro olacagını arkadaşın dediği gibi otomobil alınır o fiyatla

Selam
    Arkadaşlar fiatını bilmiyorum 2008 yılında Engelliler fuarına getirilmiş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik deneme sürüşü yapmış linke tıklarsanız orda görürsünüz.
    MEDİKALDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER_7 - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ

guzel araç baya pahalıdır fıyatı .lınk ıcınde baska araclarda vardı o iki kolla gerıye cekerek yuruyen sandalyede cok guzeldı

arkadaşlar bence fiyatı baya pahalıdır.siz isterseniz otto bock arayıp fiyatını ögrenebilirsiniz...

bence o kadar pahalı deildir atv ler bile 2500tlden başlıyo ne o 30000euraya jeepmi alıyoz

harika bir şey de fiyatı eminim çok uçuktur. öğrenen olursa yazsın. ben otto bock'a sormaya bile çekiniyorum.

bayıldım bunaaa yaa yarın hemen fiyatı hakkında bilgi alacam firmayı arayıp eğerki makul bişi ise almak lazım bi tane Yaza Kadar

çok güzelmiş ya tek elle kullanabililyorsun 4 tekerli düşme korkun da olmuyor. çok beğendim köye tur duzenlerım ben bununla

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Otto Bock - Superfour

Bu linkte aracı tanıtan güzel bir video var.
    Araç güzel,hoş.Ancak günlük hayatta çok kullanışlı olmayacaktır.Markete girmek,hastaneye gitmek,vs bunun üzerinde çok işlevsel değil.
    Lakin dağ,bayır gezmek için ideal.
    Sırf bunun için alınır mı derseniz para çoksa neden olmasın

http://www.ottobock.com/cps/rde/xchg...easer1#teaser1
    benim için daha işlevsel geldi.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı