nedir bunlar. çok pahalılar..
|
|
|
|
arkadaşlar iki akülü sandalye arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?
meyra OPTİMUS 2 (fiyatı:35.714.00)
MEYRA OPTİMUS 2 AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE
OTTO BOCK C2000 (fiyat:41.000)
Otto Bock - C2000
![]()
kashastalarına bunlar alınması gerekiyomuş tabi daha ucuzunu bilen varsa lütfen önersin!!!
2 bin lirayada var
hangi marka ve koltukları bu şekilde mi?? alcağım 2 senede bozulsun istemiyom en az 10 yıl gitsin istiyorum!!
Bence böylesi paralar verilecekse, ürünler mutlaka denenmeli... Üstüne oturup, kısacık da olsa bir sürüş yapmak ve sonra karar vermek lazım...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
kesinlikleee sonuçta kas hastalıklarında kollarda sorunlu hatta iç organlarda!! ama alınmışken 1 kaçyıl da bozulsun bakım istesin onlarla uğraşmak istemiyorum!! en 10 yıl arkama bakmak istemiyorum!!
Şurada bir arkadaşımız fiyatını 17.600 Euro olarak sormuş (Euro 2.4730 TL'den hesapla 43.524 TL): Otto bock c2000 tekerlekli sandalyeyi nereden alabilirim?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
arkadaşlar bana firma yetkilileri gönderdiği mail yazıyorum..
Söz konusu ürünlerin fiyatları aşağıdaki gibidir.Ödeme seçeneklerinize göre fiyatlarla ilgili daha detaylı bilgi vereceğim..Bu modellerin dışında şuan İzmir ofiste A-200 ve B-400 model akülü tekerlekli sandalyelerimizde bulunmaktadır.
Saygılarımla.
XENO : 19.900 EURO
C 2000 : 16.779 EURO
İlhan Peri
İç Satış
Sales Department
Otto Bock Ortopedi ve Rehabilitasyon Tekniği Ltd Şti
1356 sok. NO:3/A Alsancak İzmir
Tel: 0 232 463 19 48 Faks: 0 232 463 19 43
izmir@ottobock.com.tr www.ottobock.com.tr www.rehbandtr.com
www.medikalspor.com
bu resimdeki optimus 1 ben optimus 2 kunlanıyorum ve muhteşem bir araba
optimus 2 türkiye şartlarında kunlanılacak arabadır bu
arabayıda alırken her engelli kendi özelliklerine göre alıyor koltuk
özelliği ve hız otomadik ayaklıklar engellinin boyuna göre de ayarlamalar yapılıyor
![]()
bence muhteşem bir araba
abi siz ne kadara ve nerden aldınız yazarsanız çok seinirim..
meyra optimus 2 hakkında detaylı bilgiyi
HAKERMAN dan alabilirsiniz...
tel:0 312 496 24 81
evet pahalı aletler ama tank gibi..
bir pasaport cıkarın yurtdışından alın gelin kendiniz ben şimdi ayağa kaldıran bir araba alacağım öyle yapacağım nasip olursa eğer