+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Akülü sandalye için Meyra Optimus 2 mi, Otto Bock C2000 mi önerirsiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü sandalye için Meyra Optimus 2 mi, Otto Bock C2000 mi önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar iki akülü sandalye arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?

meyra OPTİMUS 2 (fiyatı:35.714.00)
    MEYRA OPTİMUS 2 AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

OTTO BOCK C2000 (fiyat:41.000)
    Otto Bock - C2000

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kashastalarına bunlar alınması gerekiyomuş tabi daha ucuzunu bilen varsa lütfen önersin!!!

hangi marka ve koltukları bu şekilde mi?? alcağım 2 senede bozulsun istemiyom en az 10 yıl gitsin istiyorum!!

Bence böylesi paralar verilecekse, ürünler mutlaka denenmeli... Üstüne oturup, kısacık da olsa bir sürüş yapmak ve sonra karar vermek lazım...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

kesinlikleee sonuçta kas hastalıklarında kollarda sorunlu hatta iç organlarda!! ama alınmışken 1 kaçyıl da bozulsun bakım istesin onlarla uğraşmak istemiyorum!! en 10 yıl arkama bakmak istemiyorum!!

Şurada bir arkadaşımız fiyatını 17.600 Euro olarak sormuş (Euro 2.4730 TL'den hesapla 43.524 TL): Otto bock c2000 tekerlekli sandalyeyi nereden alabilirim?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

arkadaşlar bana firma yetkilileri gönderdiği mail yazıyorum..

Söz konusu ürünlerin fiyatları aşağıdaki gibidir.Ödeme seçeneklerinize göre fiyatlarla ilgili daha detaylı bilgi vereceğim..Bu modellerin dışında şuan İzmir ofiste A-200 ve B-400 model akülü tekerlekli sandalyelerimizde bulunmaktadır.

Saygılarımla.

XENO : 19.900 EURO
    C 2000 : 16.779 EURO

İlhan Peri
    İç Satış
    Sales Department
    Otto Bock Ortopedi ve Rehabilitasyon Tekniği Ltd Şti
    1356 sok. NO:3/A Alsancak İzmir
    Tel: 0 232 463 19 48 Faks: 0 232 463 19 43

izmir@ottobock.com.tr www.ottobock.com.tr www.rehbandtr.com
    www.medikalspor.com

bu resimdeki optimus 1 ben optimus 2 kunlanıyorum ve muhteşem bir araba
    optimus 2 türkiye şartlarında kunlanılacak arabadır bu
    arabayıda alırken her engelli kendi özelliklerine göre alıyor koltuk
    özelliği ve hız otomadik ayaklıklar engellinin boyuna göre de ayarlamalar yapılıyor

bence muhteşem bir araba

OTTO BOCK C2000 hakkında fazla bilgim yok ama meyra optimus 2 çok kaliteli arkadaşım kullanıyor meyra diyince orda duracaksın çok sağlam kaliteli arabalar üretiyor

abi siz ne kadara ve nerden aldınız yazarsanız çok seinirim..

Forum Moderatörü
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Blog Mesajları
    10

meyra optimus 2 hakkında detaylı bilgiyi
    HAKERMAN dan alabilirsiniz...
    tel:0 312 496 24 81

evet pahalı aletler ama tank gibi..

bir pasaport cıkarın yurtdışından alın gelin kendiniz ben şimdi ayağa kaldıran bir araba alacağım öyle yapacağım nasip olursa eğer

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı