malesef yok.. eger ufak tefek zayıf biri isen en ucuz imc medikalin çin malı ve bedeni sandalyeleri var 900-1000 TL civarı olması gerek.. ama kalitesi nasıldır bilemiyorum, kullanmadım ve gormedim
|
|
|
|
türkiye de aktif tekerlekli sandalye üretimi yapan bir firma var mı?yurt dışı aktif sandalyeler baay tuzlu geliyor ..
malesef yok.. eger ufak tefek zayıf biri isen en ucuz imc medikalin çin malı ve bedeni sandalyeleri var 900-1000 TL civarı olması gerek.. ama kalitesi nasıldır bilemiyorum, kullanmadım ve gormedim
Var tabiki.belmo marka .izmirde üretiliyor.bu bir tekrlekli sandalye fabrikasıdır ve 2 yıl garantili.türk malı ve kaliteli.ben yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum.sadece 2 defa arıza yaptı.kargo ile izmire yolladım ve tamir edip bana gönderdiler.her tekerlekli sandelye arıza yapabilir.önemli olan en kısa zamanda tamir edilip sahibine geri gönderilmesidir.ben belmo dan bu yönden çok memnunum.Fiyatıda uygun. 2,400 TL civarında.Tavsiye ederim...
Belmo | Akülü Engelli Arabaları buradan ulaşabilirsiniz.
istanbul ikitellide lamira var...akülü araç üretiyor...
http://www.lamira-easylife.com/
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
arkadaşlar bu aktif sandalyeler çok pahalı bunu 2. el bulma imkanı var mı ?
Ankarada kifas var.ben 10 yıldır kullanıyorum memnunum da.internetten inceleyebilirsiniz...
OturanBoğa;
yok. ben bizzat izmirde tasarımını ve birde şase kasa vs. gördüm. hiç de aktif bir sandalye değil. ağır sandalye, aktif demek çok zor.
leomemo;
şuan belmonu aktif sandalyesi yok arkadaşlar. daha geçenlerde izmirde belmoya uğradım. yok aktif sandalyeleri. bir aktif sandalye yapmayı tasarlamışlar ama ben kasasını gördüm kasa bile ağırdı...
ataka34;
akülü değil arkadaşlar aktif sandalye arıyoruz...
ENFAL ASUDE;
kifasın hangi modelini kullanıyorsunuz?
bir ağırlığı ne kadar?
ben kifasın urban modelini kullanıyorum.agırlıgını tam olarak bilmiyorum.ama hafif denilenebilecek agırlıkta.açılması kapanmasıda rahat.ben taksiye geçtiğimde kendim kapıyorum çoğunlukla.hem sportif,hem kullanışlı hemde portatif.başka sandalyede kendimi daha fazla engelli hissediyorum.çünkü bu sandalye bana özgürlük saglıyor.yaa bu sandalyeye çok alıştım ondan bilmiyorum.tabiri caizse atlıyorum zıplıyorum bu sandalyenin rahatlığında.tavsiye ederim.ama yeni model çıkarmışlar süvari modeli,ona bayıldım.imkanım olduğunda onu almayı düşünüyorum.o daha bi güzel duruyor=))![]()
Merhaba ben de aktif tekerlekli sandalye aramaktayım. Arabaya tek başıma geçebileceğim şekilde hafif olması gerekiyor. belmo beni çok sevindirdi ama cevaplarınız da kuşkuya düşürdü. Yakında gidip bakacağım.
ENFAL ASUDE, kifasın ürünleri de çok güzel gözüküyor ancak internette fiyat bilgisi bulamadım. Senin sandalyeni kaça aldın mesela? Ne yazık ki aktif sandalyeler çok pahalı. Yukarıda bahsedildiği gibi 2.400 gibi bir fiyata sandalye varsa oldukça iyi ama benim şu ana kadar gördüğüm en ucuz sandalye aşağıdaki linki olan 4 milyar değerinde olan.
MEDLİS :: Revolution
Medlis Engelsiz Yasam Urunleri
Daha iyisini bulamazsam bunun için para biriktirmeye başlayacağım.
Bir de önemli bir konu olarak ben oldukça kiloluyum. aktif sandalyelerin ise kişiye özel yapıldığını görüyorum. Bu doğru öyle değil mi?
İşte türkiyedeki fiyatı ;
http://www.tekerleklisandalyemerkezi.com/sunrise-medical/quickie-xenon.aspx
Ben bunu yurtdşından 2000€ ya aldım.
İmkanın varsa yurtdşından al...
gule gule kullan, hangi ülkeden yada hangi siteden 2000 euroya aldın? aksesuarlar dahil mi?
Belçika da bi medikal firmasından aldım.
Baz modeline bi kaç parça ekletip aldım.
Almanyadan ilk alıcaktım, belçikada sitesinden baktım oranın fiyatının daha uygun oldugunu gördüm.
Baz fiyatı almanyada 2300 € iken , belçikada 1800 € idi.
Ölçülerimi verdim, 2 hafta sonra elime geçti.
Diğer aktif modelleri de görme imkanım oldu, meyra ve ottobock vs.
En güzeli buydu ve diğerlerine göre parça fiyatları daha uygundu.