lamira'nın A modeli iyi görünüyor. İmalatın İstanbul'da olması bir avantaj olabilir senin için de: Lamira Easy Life Model A - Akülü Tekerlekli Sandalye (Amortisörlü)
|
|
|
|
merhaba arkadaşlar ben gezmeyi seven biriyim buyüzden rahat uzun süre gezebileceğim akülü sandelye alacağım önerileriniz nedir.
daha önce meyranın eski ağır akülü sandelyesinden kullandım çok sorun yaşattı bana.
şuan ofd den aldığım zimer in sandelyesini kullanıyorum buda döküldü.
lamira'nın A modeli iyi görünüyor. İmalatın İstanbul'da olması bir avantaj olabilir senin için de: Lamira Easy Life Model A - Akülü Tekerlekli Sandalye (Amortisörlü)
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
teşekkürler boğa
optimus almalısın bence bir arkadasım 90 km yol yaptığını söylüyor.
yada smart modeli meyra bu işi iyi yapıyor. hem araçta olmasını istediğin şeyleri söylüyorsun onlarda montajını yapıyorlar.