Manuel-akülü tekerlekli sandalye fiyatlarını paylaşır mısınız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.09-2011 23:12
Manuel-akülü tekerlekli sandalye fiyatlarını paylaşır mısınız?
manuel veya akülü sandalye alan arkadaşlar hangi markayı, nereden ve hangi fiyata aldıklarını, sandalyenin özelliklerini, artı ve eksilerini, alma ve kullanma sırasında yaşadıklarını aktarabilirlerse yeni sandalye alacak arkadaşlara yardımcı olabilirler. Kendi içimizde bir otokontrol sistemimiz olur ve seçim yapmamız kolaylaşır. Ayrıca piyasa hakkında da ortalama bir fikir sahibi olabiliriz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.09-2011 23:19
Medikal firmalar ve üretim yapan firmalar da fiyatlarını paylaşırlarsa daha faydalı olacağını düşünüyorum. İthal ve yerli sandalyeler arasındaki fiyat farkını, firmalar arasındaki fiyat farklarını da görmüş oluruz böylece.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.09-2011 22:00
Selam bana istediğin sandalyede aradığın özellikleri söylersen bir kaç model hakkında bilgi verebilirim istersen
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.09-2011 20:16
Aslında ben bu başlığı tüm arkadaşlara faydalı olması için açtım. sandalye bizim için önemli bir araç. sandalye konusunda mağduriyet yaşamamak adına tüm bilgilerin tek başlıkta toplanmasının uygun olacağını düşündüm. Şu aralar akülü bir sandalye almayı düşünüyorum. Şöyle bagaja atıp her yere götürülebilecek, kolay katlanabilen ve hafif, en az 10 km menzili olan, kaliteli ve uygun fiyatlı bir sandalye olmalı.
Sizin önerebileceğiniz sandalyeler varsa bakabilirim. Bir de sandalye ile iştigal edenler sitelerine fiyat bilgilerini koysalar çok faydalı olacaktır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.09-2011 20:37
Ben 1100 liraya Breezy Basix alacağım. PTT ile kapıda ödeme şeklinde teslim alacağım.
1100 liste fiyatı. Bunun üzerine sıkı bir pazarlık yapacağım.
EnUcuzMedikalSalnzinBiziSein.
Yukarıda ki linkten almayı düşünüyorum.
Aldığım zaman gelişmeleri bildiririm.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.09-2011 21:25
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.09-2011 22:32
Master;
Denemeden sandalye almayın bulunduğunuz ilde bi bayi bulun deneyin öle alın hangi marka olursa olsun..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.09-2011 23:45
Master;
Oturma minderide varmı bunların hocam?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 18:07
breezy modelleri bence kullanım bakımından çok iyi
imkanınızda varsa almanızı isterim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.09-2011 01:10
Yok dostum.
Mindersiz satılıyor. Bu arada ben Breezy Basix aldım ankaradan..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.09-2011 11:16
Ben Ankara'dan Togragrup Medikal'den Ottobock Start Intro manuel sandalye 950 TL ye aldım,çok sağlam,çok memnunum şimdilik.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları