geçmiş olsun Fuat bey...
|
|
|
|
27 Eylül 2011 Güncel:
imc medikalden imc-415 aktıf sporcu sandalyesi aldım , medıkalcımın gözunun önunde kurdum sandalyeyi , sandalye saga cekıyor , resmen kendı etrafında dönuyor , hemen orda ımc yı aradım telefona bakan ablamıza durumu ızah ettım o da vedaattt beeyyyy bakarmısınız dedi.. Bu arada telefon küt kapandı aynı sekılde 2-3 kez telefon kapanınca bende inat ettım sonunda actılar telefonu ,vedat beyler yokmuşlar dışarı cıkmışlar
benı en kısa zamanda arayacaklarını soyledıler (ama aramadılar)
ben de lanet olsun dedım sandalyeyı yüklendım sukuturuma pisikletciye götürdüm cocuk yaptı bıseyler ama duzelmesı mumkun degil..
Gene bı yetkılıye ulastım msn den kim bılmıyorum ısmını soylemedi , durumu ızah edınce sandalyeyı gonderın dedı (kargolar kesınlıkle bize ait) uzatmayım , gonderdım 4 gün sonra geri geldi , gene medıkalcının gözunun onunde kurdum , sadalye aynı şekilde saga cektıgı gıbı sandalye mıllerının başlarıda kırılmış , gittigi gibi hatta daha kötü geldi , lanett lanett olsun dedım 1-2 hafta öyle kullandım ama kullanacak gıbı deıl ,
telefondan bu sefer banuu hanım dıye bı yetkılıye ulasıp durumu ızah edınce bana dedıkı '' bey efendı o seride fabrıka hatası var elımızde ıade edılen 3-5 sandalye daha var , gonderın o sandalyeyı size ıstedıgınız bı sandalye verelım dedıler , bende ıyı bana onun yerıne ımc-412 sandalyenızı gonderın dedım ,
gonderdım fırmaya 415 i , ne yenı sandalye gonderdıler nede arayıp bılgı verdıler ,
baktım bayramda sandalyesız kalacam aradım banu hanımı , bana dedıkı beyefendı yetkılılerle görustum sız sandalyeyı cok hor kullanmısınız , biz bunu sıfır dıye satamayız onun ıcın sıze ıstedıgınız sandalyeyı gonderecez ama aradakı fıyat farkını ödemeyecez , kabul edıyorsanız gönderelım dedi banu hanım..
Arabamda kullandıgım 4-5 kez bındıgım bı sandalye nasıl hor kullanılır, fabrıka hatası var dedıklerı iade edılen bı sandalyeyı nasıl sıfır dıye tekrar satarlar onu sızın takdırınıze bırakıyorum..
Ben allaha havale ettım aldım 412 yı , ben pişmanım , üründen yana pişmanım , firmadan yana pişmanım , sizlere imc den sakın sandalye almayın demıyorum , sitedekı resımlere bakıp aldanmayın gözunuzle görun deneyin öyle alın..
Saygılarımla...
geçmiş olsun Fuat bey...
geçmş olsun kardeş birdaha tekerlekli sandelye almak istersen ankarada medlis medikal var ben ondan sandelye aldım çokta memnundum kargo onlara ait bir sorun olsa hemen arayıp sorun yaşadım diyorsun ve kargoyla gönderip gerekrse sıfırı yollanıyor
alman malı sandelyeler var medlis medikal yazınca googleye direk çıkıyor bilgin olsun ben sandelye aldım çokta memnunum. önce bir sandelye aldım geniş geldi yanlış ölç vermişim aynı hemen geri yolladım başka bir sandelyeyi geri yolladılar ilgi alaka çok fazla ilgi göryorsun memnun kalacağından eminim
tsklr hakkı kardeş artık uzun bı süre medıkalcı görmek ıstemıyorum , tavsiyen ıcın saol..
sende saol sabrı abı..
Bir yanlış anlaşılma olduğunu ve yaşatılan mağduriyetin kısa sürede giderileceğini umuyorum. Fabrika çıkışı hatalı olan bir ürünü bilerek satmak firma açısından da akıllıca olmaz çünkü.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Fuat bey bi arkadaşım imc medikalden sukutır aldı. hi. memnun kalmadı. üç ay içinde bozuldu. başka bi arkadaşım da, bu bozulan sukutırı gördüğü halde kendisi de değişik bi sukutır ordan aldı. o da fazla randıman vermedi.
sabrı abı bılıyosun bende almıstım sukutur benımkı 7 ay dayandı , motorludan mağdur olmuştuk bıde manuelının tadına bakmıs olduk , saglık olsun..
Bu konuda bir gelişme olmadı sanırım_
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bulent bey ben bı alt modelını aldım ve bu konuyu bu sekılde kapattık...
imc yetkılılerı benı arıyorlar ama ben artık kesınlıkle seslerını bıle duymak ıstemıyorum..
Çok üzülerek belirtmek isteriz ki; bizim firmamız hakkında böyle bir yorum yapılması hiç hoş değildir. Biz yıllardır sektörün içinde bulunan, büyük ve kurumsal bir firmayız. Bu güne kadar edinmiş olduğumuz bayi sayısı 200 dür ve yaklaşık olarak piyasaya satmış olduğumuz perakende müşterimizde bir milyona ulaşmak üzeredir. Bugüne kadar satmış olduğumuz ürünlerde, ister bayimiz satmış olsun ister biz satmış olalım, asla ürün satış sonrası hizmetimizde bir aksaklık kesinlikle olmamıştır. Biz satış sonrası hizmete çok önem veren büyük bir firmayız. Zaten öyle bir firma olmasaydık bugünlere gelemezdik ve asla hiçbir engellinin ahını almadık, almayacağızda. Çünkü biz sizler sayesinde bugünlere ulaştık. Biz yapmış olduğumuz satışlardan sonra eğer ki; alınan ürünümüzden memnun kalınmadığı takdirde ilk 15 gün içinde ürünü iade alıp, parasını iade etmekteyiz veya engelli kardeşimiz değişim talep ederse değişim yapmaktayız. Asla fabrikasyon bir hata olan bir ürünü piyasaya sürmemekteyiz, süremeyiz. Kısaca, firmamızın kalite politikası budur. Firmamızın sahip olduğu kalite güvence belgeleri ise TSE Satış sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi, Sanayi Bakanlığı Satış sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi, Sanayi Bakanlığı Garanti Belgesi, CE, ISO 13485, ISO 9001. Açıkçası piyasada kaç firma bu belgelere sahiptir? Çok az sayıdadır.
Şimdi arkadaşımızın yapmış olduğu yoruma istinaden, bize söz hakkı düştüğü için, cevap vermek zorundayız. Aslında firmamızı bizim tanıtmamıza gerek yok. Bilenler çok iyi bilir. Biz bu arkadaş haklı sözler yazsaydı buraya yorum bile yapmayacaktık. Buradaki yorumu okuduktan sonra, ısrarla kendisini aramamıza rağmen telefonunu açmadı. Oyüzden bizde bu yorumu yapmak zorunda kaldık.
“emir-irem” nickli FUAT BAŞ'ın yapmış olduğu yorum doğru değildir. Biz öyle zannediyoruz ki; biz bu arkadaşa yardımcı olduk ve problemini çözdüğümüzü düşünüyorduk, fakat özür dileriz ki; biz bu işi çözememişiz. Bu arkadaş firmamızla irtibata geçtiği takdirde her ne sıkıntısı varsa kesinlikle çözülecektir. Kendisi bizi arayarak ürünün kendisine uygun olmadığını , ürünün sağa çektiğini belirtti, bizde derhal eğer üründe sorun varsa sorunu çözmek için firmamıza göndermesi gerektiğini belirttik, engelli kardeşimizde ürünü firmamıza gönderdi. Kontrol ettiğimizde üründe bir problem olmadığını gördük ve ürünü geri gönderdik. Tekrar kendisi bu üründen memnun kalmadığını ve bu üründen hoşlanmadığını söyledi, bizden değişim talep etti. Haziran ayının 22 sinde almış olduğu ürünü bize geri gönderdi. İsteği üzerine, mağduriyetinin giderilmesi için farklı bir modelle ürünü değiştirilerek kendisine yollanmıştır. Üründe fabrikasyon bir hata asla yoktur .Sadece kendi memnuniyetsizliği yüzünden bizden böyle bir talepte bulunmuştur. İMC-415 Modelden 350-TL daha ucuz olan İMC-412 Modelini tercih etmiştir.Ama ürün kullanılarak yıpranmış olduğu için, 350-TL olan farkı iade edemeyeceğizi belirtmişizdir, kendiside kabul etmiştir. Firmamızın tüm telefon görüşmeleri sesli yanıt sistemimizle kayıt altına alınmaktadır.Ve bu iade aldığımız ürün hiçbir şekilde işimize yaramamaktadır. Biz bu ürünü kimseye satamayız. Çünkü kalite politikamız buna izin vermez. Kimsenin ahını alamayız. Hele ki engelli kardeşlerimizin ahını hiç alamayız.
Bu konuda bütün görüşmelerizin sesli yanıt sisteminde kayıtlı olmasına rağmen, firmamızın haklı olduğunu bilmemize rağmen, çok üzgün olduğumuzu belirtip, kendisinin haklı olduğunu belirten FUAT BAŞ'dan özür dileriz. Çünkü her ne olursa olsun , bizim anlayışımız müşteri herzaman haklıdır.
Şimdi “emir-irem” nickli kendisini haklı gören FUAT BAŞ'a sesleniyoruz.
Eğerki; FUAT BAŞ arkadaşımız, bizimle irtibata geçtiği takdirde, 350TL'yi iade istiyorsa iade ederiz,
İMC-412 Modelden de memnun değilse ürünü iade alıp, tamamiyle ürün bedelini ve kargo ücretlerini iade ederiz.
Fuat Baş arkadaşımızın memnuniyeti için her ne gerekirse yapmaya hazırız. Kesinlikle bir yanlış anlaşılma vardır.
Sadece bizimle irtibata geçip, talebini bize iletmesi yeterlidir.
yukarıda imc medikalin kendisini savunduğu yazıyı okudum.haklıdır veya haksızdır ben o konuya bilgi sahibi olmadığım için girmiyorum. Ancak ah tan vah tan bahsetmesi hoş deyil. Sonuçta ürünlerini satıp para kazanıyorlar bir bağış kurumu deyiller
aldığımız her ürünün parasını ödüyoruz. Duygusal konulara girmemelerini tavsiye ederim.Selamlar..
Sevgili imc medikal...
Sizinle görüşmek ıstemıyorum , kargo paranız sizde kalsın , fark mark'da ıstemıyorum , engelli camiasını bu kadar düşünmeniz doğrusu gözlerımı yasarttı , süreklı kayıttan bahsedıyorsunuz ve soyledıklerımın dogru olmadıgını soyluyorsunuz , ayıptır..!
Tekrar yazıyorum '' sandalye size geldi sorun yok dıye gerı gonderdınız , medıkalcımın önunde actım ve onu bındırdım sandalyenize , 2 metre gıdemedı adam , milyona yakın müsterılerınızden biri olan bana ınanmıyorsanız 200 ü aşkın bayilerınızden bırı olan medıkalcinize sorun , neden arayıp sormuyorsunuz bayınıze.. Dogrumu degılmı dıye ??? Bu 1..
2.si ; yetkılınızi aradım, nazık bı sekılde beyefendı o üründe fabrıka hatası var elımızde 3-5 tane daha iade var , gönderınız derhal degıstırelım dediniz , bunun uzerıne , ürünü gönderdim ve bana '' beyefendı bu ürünü sıfır dıye baskasına veremeyız cok hor kullanmıssınız bunun ıcın aradakı cüzi farkı ödemeyecegız , kabul edıyorsanız sandalye nızı gönderelım '' dediniz , bende ne farkı ablacım iade edılen bı sandalyeyı zaten baskasına satamazsınız dedim , sonrasındada yazdıgınız tek dogru seyı söyledım , tamam kabul edıyorum gönderın dedım...
Ben bu yazdıklarımın arkasındayım , bu yazdıklarım son yazımdır size bırdaha cevap yazmayacagım , halen dogru olmadıgını düşünüyorsanız banu hanımla yapmış oldugum telefon konuşması kaydını cıkarttırıp isdedıgınız kanunı işlemı baslatabilirsiniz...
imc medikal; yaklaşık 1.5 yıl önce Gaziantep Nizip ilçesi Engelliler Derneği olarak sizden iki adet akülü sandalye almıştık. Yanlış hatırlamıyorsam ikisini 4500 tl'ye anlaşmıştık. Gerçi dernekte kayıtlarımızda duruyo. Sandalyelerin parasını arkadaşım bankaya yatırırken, havale parasını 25 tl'yi banka paranın içinden kesmiş. Ve sizler bu sandalyeleri göndermediniz 25 tl için... Bir daha gidip 25 tl bankaya yatırdık ve bunun havale parasını da 15 tl vermiştik. Ve bu sandalyelerden biri garanti süresi içerisinde arızalanmıştı. Arızası da ön tekerlek bilyeleri dağılmıştı. ve bu parça garanti kapsamına girdiği halde parayla satmak istemiştiniz. Allah'tan bu sandalyeleri Kaymakamlığın verdiği paralarla almıştık. ve bu sandalyelerin faturaları sosyal yardımlaşmaya teslim edildi. Baktınız ki işin içinde resmiyet vardır, sonradan garanti kapsamına aldınız. Aslında bunları hiç de yazmak istemedim, baktım ki burda kendinizi çok övmüşsünüz. Duygu sömürüsü yapıyosunuz. Ben sizleri o şekil gördüm. o şekil de anlatırım. sizler malınızı satana kadar arkasından duruyosunuz. sattıktan sonra engelliyi tanımıyorsunuz. Ayrıca demişsiniz engellinin ahını almayız. Bırakın yaa...! bırakın ya...!
merhabalar, öncelikle yaşadığınız bu durum için çok üzgünüm emir irem ama firmanın bu iyi niyetini geri çevirmemenizi isterdim eğer sandalyenizden memnun değilseniz tabiki.Ben yaklaşık 5 yıldır imc medikalin sahibi mustafa çolak beyfendiyi tanıyorum şu an kullandığım ve bundan önceki akülü sandalyemide imc medikal den almıştım ben kendi yaşadığımı konuşucam teknik servisle ilgili bi sıkıntım olduğu zaman hiç bi sorun yaşamadım garanti kapsamından yaptılar ve ürünümdede kullanıcı hatası dahi olduğu durumlarda bile garanti kapsamına aldı mustafa bey maddi durumumun kötü olduğunu biliyordu çünkü ve sandalyemdende çok memnunum sizin bu yaşadığınız durumlardan mustafa beyin haberinin olduğunu zannetmiyorum olsaydı en hızlı şekilde çözerdi çünkü yaşadığınız olay için gerçekten üzüldüm geçmiş olsun. ve sayın Parapleji burda 25 tlnin sözünü etmişsiniz ama hatırlamanız gereken bi konu varki bu firma sandalyeyi hayrına bağışlamıyo satıyo ve para kazanıyo ben kendi adıma konuşucam ticaretle uğraşsam bende 25 tlmi bırakmazdım açıkcası bu benim görüşüm ve gerçekten mustafa çolak beyfendinin nasıl hayırsever bir insan olduğunuda çok iyi biliyorum Acun Ilıcalının sunduğu engelleri kaldıralım kampanyasında 2 yıl üst üste mustafa çolak ın yaptığı bağışı hayırı çok net izledim ve günümüzde böyle hayırsever insanlar kaldığını gördükçede çok mutlu oluyorum lütfen yorum yaparken herkes elini vicdanına koyup öyle yorum yapsın çünkü bahsettiğiniz firmanın çok iyiliğini gördüm ve böyle arızalı ürün satacak ürününün arkasında durmayacak bi firma olmadıklarını kendim engelli olduğum için çok iyi biliyorum ve kendisine defalarca söyledim bir kezde burdan söylemek istiyorum ALLAH bin kere razı olsun sizden MUATAFA ÇOLAK..SAYGILAR