+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 26 mesajın 16-26 arasındakiler
İMC Medikal fabrika hatası iadeli tekerlekli sandalyeyi sıfır diyerek sattı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben anlatmak istediğimi anlattığıma inanıyorum tekrar okudum yazdığım yorumu gayet açık ve nett siz nasıl anlamak istediyseniz öyle anlamışsınız yapabileceğim bişey yok sizinle bu konuda tartışmayada girmem.sadece şunu söylemek istiyorum işinize gelmeyen bi yorum olduğunda nasılda insanları hemen yargılayıp son noktayı koyuyosunuz.bu size burdan son olarak yazdığım cevap parapleji benim seviyem, statüm ve ahlakım medikalcilerin parayla tuttuğu kendi firmasını övmesi için insanları kandırdığı bi varlık olmama engeldir...... İ

Arkadaşlar, burada herkes görüşünü ve yaşadıklarını yazmakta özgür. Lütfen birbirinizi "şunun adamı" diye yaftalamayın.

Bana sorsanız X firmadan illallah demişimdir, başkasına sorsanız çok memnundur. Bir kişi kötü dedi diye o firma kötü, iyi dedi diye iyi olmaz. Bence somut olaylara ve çözüme odaklanmak en doğrusu...

Ben olsam yaşanan bu tatsızlığın giderilmesi için firmanın özrünü ve teklifini kabul ederdim. Hırs yapacak bir şey yok. Sorun var, çözüm var. Bu kadar basit.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kraliçee; sen halen ısrarla bu firmanın savunmasını yapıyon...! sitede 5 mesajın var, 5'i de İ.M.C. medikalle ilgili. fazla söze gerek yok. ben seninle hiç tartışmaya girmem..

Bülent Bey size de katılıyorum.
    Konu PARAPLEJİ 27 tarafından değiştirilmiştir (14.09-2011 Saat 01:01 ).

peki , haklısınız bülent bey.. İ.M.C. gibi büyük bir firmanın özrünü kabul etmemek saygısızlık , haklısınız..! , ben telefonla irtibata gecmem , aradakı fıyat farkını ve tarafımdan ödenmiş olan kargo paralarını niğde ptt şubesine , engelliler dernegi adına , başkan songül çalışkan ismine yatırsınlar , kraliçe hanım madem tanıyorsunuz mustafa bey'e bu notumu ıletırsiniz...

emir-irem kardesım merak etim imc paranızı iade ettımı acaba , hakkıınız olan paranızı neden kendı adınıza göndermelerını ısteemedınız.

maalesef böyle medikalciler cok benimde farklı bir firmayla aynı sorunum olmuştu bçyle firmaları deşire edelimki engellilerin canı yanmasın

birkan bey göndermezler , göndermiş olsalar burada paylasırdım , kendı adımı vermedım cunkı ben o parayı belki gelebilir düşüncesiyle engelliler dernegıne bagıslamısdım..

Sayın emir-irem, parapleji27...

Bu değerli bilgileri paylaştığınız için bir omurilik felçli olarak size teşekkür ediyorum. Aklımızın bir köşesinde dursun, bir gün lazım olur...

selam arkadaşlar ,

imc medıkal ile ilgili yasamış oldugum sıkıntılı bi olayı size aktarmışdım , bugün yaşanan olumlu bır olayı (davranışı) da sizlerle paylaşmayı uygun gördüm...

imc medıkal sahıbı mustafa bey bugün beni aramış , numarası yabancı oldugu için ben açmadım oda meddikalcimi aramış , bir süredir yurt dısında oldugunu ve yasanan olaylardan yeni haberının oldugunu belirterek, medıkalcıme ; bu durumdan dolayı üzgün oldugunu, ödenen sandalye bedelının medikalcime iade edilecegını ve şu an kullandıgım sandalyenınde tarafıma hediye edılecegını söylemiş..

öncesinde yaşanan sıkıntılı durumun , her firmaya örnek olacak sekılde yakın ilgi ile sonlandıgı ıcın fırma sahıbı mustafa bey'e tesekkur eder , sonrası ıcınde engellıler camıasına hayırlara vesile olmasını dilerım..

Fuat BAŞ...

Meselenin tatlıya bağlanmış olmasına çok sevindim..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Türkiye de CE, ISO 13485, ISO 9001 gibi belgeleri, gerekli teknik, spesifik, ergonomik alt yapısı olmayan firmalar, basit bir yapılanmayla, denetlemeyle, ücreti karşılığında bu belgeleri alabilir durumdadırlar...Ülkemizde ne yazıkkı bu tür belgeler paraya odaklı, eş/dost! ilişkileriyle kolayca elde edilebilmektedir...! Ürüne ve ürün gamına bakarken, firmanın bu pazardaki tecrübesine, teknik desteğinin garantörlüğüne, ne kadar ürün sattığına ( Türk Ticaret Odası ) en önemliside Tüketici Yorumlarına dikkat etmeli...Zira kurumsal yapılandırma tam olarak oturmadan, kurumsal alt yapı yerleşmeden, alınan bu belgelerin tüketici haklarını koruma açısındanda yasal bir faydası olmamaktadır...Kurum tecrübeli, sorun çözebilen, müşteri odaklı, tüketiciyle kendi ürünü için egosal ( kendi ürününü gözü kapalı savunan/iletişimden kaçan ) savunma mekanizmaları ( Bahaneler ) üretemeyecek personel ve alt yapıya sahip hale geldiğinde...CE, ISO 13485, ISO 9001 gibi belgelerde gerçek kimliğine ve kurum amacına ulaşmış olacaktır...! Gerisi Etiket ( Laf ), Müşteri odaklı gerçekleşmiş eylemler önemli ...( fısıltı gazetisi )

Endüstri Mühendisi

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı