o verilen değerler inç ölçü birimidir. 18"x18" = 45,72 cm x 45,72 cm dir. Aşağıda verdiğim link den hesaplama yapabilirsin.
Ağırlık Uzunluk Dönüşümleri İnç Santim Cm Lbs Kg Pound Kilogram Inch
|
|
|
|
Merhaba Arkadaşlar. Şu siteden Amazon.com: Roho High Profile Quadtro Select Cushion - 18 x 18 in.: Health & Personal Care
roho minder baktım ama orada yazan ölçüler kafamı karıştırdıörnek vermek gerekirse 14x16 15x15 18x18 gibi. Arabamın ebatını ölçüyorum 45e 40 çıkıyor. Nasıl neye göre ölçmem gerek ? Lütfen yardım edin..
o verilen değerler inç ölçü birimidir. 18"x18" = 45,72 cm x 45,72 cm dir. Aşağıda verdiğim link den hesaplama yapabilirsin.
Ağırlık Uzunluk Dönüşümleri İnç Santim Cm Lbs Kg Pound Kilogram Inch
Tşk ederim ancak hesaplamayı nasıl yapacağımı anlayamadım15x15 kaç oluyor ?
16" = 40.64
18" = 45.72 Dolayısıyla senin alman gereken 16" 18" olan. Fakat linkini verdiğin sitede 16"x18" ve 18"x16" şeklinde iki ölçü var. Bu ölçülerden birisi ama hangisi bilmiyorum.
Teknik Özellikler:
- minderi alırken, minderin tekerlekli sandalyenizin içine kolayca oturacak ölçüde olmasına özen göstermelisiniz. Minderin, sandalyenizin oturma kısmının ölçülerinden 1-2 cm küçük olması idealdir.
Örneğin benim sandalyemin ölçüsü 43x44 cm'dir. Buna göre minderimin ölçüsü: 42,54 cm x 42,54 cm (16,75" x 16,75")'dir [1" inc = 2.54 cm].
- Ürün bir kılıf, 1 hava pompası ve bir de (işe yaramasa da) tamir kiti ile birlikte gelmektedir. Yani ekstradan pompa/kılıf sipariş etmenize gerek yok.
Tekerlekli sandalye için oturma minderi önerisi: ROHO Contour Select Cushion
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...