+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Akülü sandalyem giderken duracak gibi yavaşlıyor, sonra normal duruma geliyor..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü sandalyem giderken duracak gibi yavaşlıyor, sonra normal duruma geliyor..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Akülerim ve şarj aleti yeni, şarj sorunum yok.akülerim devamlı dolu oluyor.arabayla gezerken yavaşlıyor tekrar hızlanıp normal duruma geliyor.devamlı yapmaya başladı.sorunumu sizinle paylaşmak istedim yardımınız için şimdiden teşekürler..

kumandasına yeniden program yüklet. bence ondandır.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Ürünü satıl aldığın yer bu konuda teknik destek veriyor olmalı. Onlara sordun mu?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Almanyadan ikinci el olduğu için o imkamdan mahrumum ilk geldiği zaman çok iyiydi şimdi başladı bu sorun.motor tekeri sıkıyor gibi

yetkili servisten alıntı : akülü arabanız hareket halinde iken ayniden durup yeniden ilerliyor ve bu sıklıkla oluyorsa akülü arabanızın yagı bitmiştir..

onu bu işlerden anlayan en yakın motorcu ola bilir ürünüzün eksiyini gidere bilirsiniz

bu sorunla bir kac arkadasımdada olmustu yagı deyistirdik düzeldi ..

akulu sandelyedeki motorlarda komur dedigimiz parçalar var.bu motor hareket ettikçe eskiyor yıpraniyor vede tozu motor içine dokuluyor.bu şekil kullanmaya devam ederseniz,yakında ses yapar ve sizi durdurur zorlanmaya başlar iyice.motorun sokulup içi temizlenecek ve yeni komurler takilacak.

kolay gelsin

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu konuda İsmail abiye katılıyorum.
    Benzer sorunu daha geçen hafta içinde yaşadım. Yine alman malı ottobock b500 bi sandalye kullanıyorum. Bazen yavaşlama olduğunu hissediyordum araçta ve son zamanlarda sol motor bazen çalışmaz hale geldi. Bazen anlık gelip-geçici bazende 5-10 dakika sonra kendiliğinden çalışıyordu.

Elektrik teknisyeni arkadaşa baktırdım kömürden dedi, Ankaradaki yetkili servisiyle görüştüm, anlattım durumu, bütük ihtimalle kömür dedi. Sol motor için iki adet kömür siparişi verdim 120 TL.

Kömürler gelince teknisyen arkadaş açtı motoru, evet sorun kömürden. Sol tarafın kömürü komple bitmiş. Ancak yeni gelen kömürler biraz büyük, uyumsuz.
    Kömür dediğin 3-5 lira birşey bu ne böyle 120 lira dedi. Bunlara hiç dokunmayalım, geri gönder parasını iade alabilirsen al, alamazsan da uyumlularını göndersinler elinde bulunsun.

Gitti elektrikçiyi iki adet kömür buldu geldi, 5'erden 10 Lira. Sağını solunu zımparaladı, yuvaya uyumlu hale getirdi. Tabi bunlar orjinalleri gibi 5-6 yıl dayanmaz, 1-2 yıl içinde yine sorun verir dedi. Olsun şimdilik takır takır da çalışıyor.

Demem o ki bi kömürlerine baktır bi elektrikçiye. Ve sorun kömürdense ki zaten motor açılınca belli olur, orjinalini alıp dünyanın parasını vermenin bir anlamı da yok.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı