Yeni aldığım akülü tekerlekli saldalyemin aküsü çabuk bitiyor. Nedeni ne olabilir?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.08-2011 07:52
Tamam, teşekkürler ... peki bu mevcut çabuk bitiyor dediğim aküler ile arabayı kullanmanın bir zararı olur mu ? motora yada başka ünitelere falan zarar verir mi ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.09-2011 11:40
Rica ederim, hayır, şarjın çabuk bitmesi dışında ne şarj cihazına, ne de sandalyenin herhangi bir aksamına zarar vermesi söz konusu değildir.. Ancak satın alalı kısa süre olduğunu belirtmiştin, dolayısıyla garanti şartlarından yararlanabilmek için bence vakit geçirmeden aldığın yer ile irtibata geçmelisin..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.09-2011 12:32
İrtibata geçtim fakat kullanıcı hatası diyorlar. Aküleri tam bitirip şarj etmiyormuşuz o yüzden ölüyormuş aküler ... Bende aksine tam bitirilmemeli diye biliyorum ... hangisi doğru ? Ayrıca en iyi yeni 55 amper jel akü hangisidir ? mutlu akü, inci akü falan yazıyor internette ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.09-2011 14:14
SERTEL BEY akü konusunda yardımlarnızdan dolayı teşekkür ederim.gönderemessemde tel çok ilgilendininz.aniden gitmek zorunda kaldım.sitede size teşekkür etmek istedim. suatonur56
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 11:17
Rica ederim, bilgim ve tecrübem izin verdiği ölçüde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım... 
Selamlar, sevgiler...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 18:03
johnwjr;
Arkadaşım Öncelikle merhaba,
Bence uzaman bir arkadaşa gösteririsen yada irtibata geçersen sana yapman gerekeni anlatacaktır. bu işte uzaman olarak bildiğim birtek kişi var eğer ihtiyacın olursa özelden msj atabilirsin tlfnunu verebilirim. yardımcı olacağını düşünüyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.10-2011 18:34
Selam, Akülere yapacak birşey olmadığını, kullanıcı hatasından dolayı eskimiş olduğunu, aküleri tam bitirip şarj etmemişiz falan filan deyip değiştirmiyorlar... Bende başka bir akücü buldum ... sandalye ile yolladıkları akü kuru aküymüş ... yolladıkları şarj aletinde de output : 24VDC/A5 gibi birşey yazıyor ki bu en fazla 50 amper aküyü şarj edebilirmiş (bendeki aküler 55 amper) ... A5 değilde A8 olmalıymış ki aküyü tam doldurabilsin ...
Benim merak ettiğim bu şarj aletini değiştirirsem eski aküyü kurtarır mı ? kurtarmazsa HAZE markalı JEL akü önerdiler ... 55 değilde 80 amper taktırsam bir zararı olur mu ? kasaya sığarmış fakat ağırlık olarak performansı düşürür mü ? 55 mi taktırsam ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.10-2011 18:55
Arkadaşlar bende bu akü doldurumundan müzdaripim . birçok kişiye ve firmaya sordum kimileri 1.gün gez bitmese bile git tak şarja dediler.kimileride 1.gün bitmezse 2.gün tekrar çık bitir gel öyle tak dediler . benimde kafam iyice karıştı açıkçası.bir akünün en iyi doldurumu nasıl olur bana bilen bir arkadaş açıklarsa çok makbule geçer ,şimdiden teşekkür ederim . akülerim kuru akü ve 50 amper
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları