+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Yeni aldığım akülü tekerlekli saldalyemin aküsü çabuk bitiyor. Nedeni ne olabilir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Tamam, teşekkürler ... peki bu mevcut çabuk bitiyor dediğim aküler ile arabayı kullanmanın bir zararı olur mu ? motora yada başka ünitelere falan zarar verir mi ?

Rica ederim, hayır, şarjın çabuk bitmesi dışında ne şarj cihazına, ne de sandalyenin herhangi bir aksamına zarar vermesi söz konusu değildir.. Ancak satın alalı kısa süre olduğunu belirtmiştin, dolayısıyla garanti şartlarından yararlanabilmek için bence vakit geçirmeden aldığın yer ile irtibata geçmelisin..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

İrtibata geçtim fakat kullanıcı hatası diyorlar. Aküleri tam bitirip şarj etmiyormuşuz o yüzden ölüyormuş aküler ... Bende aksine tam bitirilmemeli diye biliyorum ... hangisi doğru ? Ayrıca en iyi yeni 55 amper jel akü hangisidir ? mutlu akü, inci akü falan yazıyor internette ...

SERTEL BEY akü konusunda yardımlarnızdan dolayı teşekkür ederim.gönderemessemde tel çok ilgilendininz.aniden gitmek zorunda kaldım.sitede size teşekkür etmek istedim. suatonur56

Rica ederim, bilgim ve tecrübem izin verdiği ölçüde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım...
    Selamlar, sevgiler...

johnwjr;

Arkadaşım Öncelikle merhaba,

Bence uzaman bir arkadaşa gösteririsen yada irtibata geçersen sana yapman gerekeni anlatacaktır. bu işte uzaman olarak bildiğim birtek kişi var eğer ihtiyacın olursa özelden msj atabilirsin tlfnunu verebilirim. yardımcı olacağını düşünüyorum.

Selam, Akülere yapacak birşey olmadığını, kullanıcı hatasından dolayı eskimiş olduğunu, aküleri tam bitirip şarj etmemişiz falan filan deyip değiştirmiyorlar... Bende başka bir akücü buldum ... sandalye ile yolladıkları akü kuru aküymüş ... yolladıkları şarj aletinde de output : 24VDC/A5 gibi birşey yazıyor ki bu en fazla 50 amper aküyü şarj edebilirmiş (bendeki aküler 55 amper) ... A5 değilde A8 olmalıymış ki aküyü tam doldurabilsin ...

Benim merak ettiğim bu şarj aletini değiştirirsem eski aküyü kurtarır mı ? kurtarmazsa HAZE markalı JEL akü önerdiler ... 55 değilde 80 amper taktırsam bir zararı olur mu ? kasaya sığarmış fakat ağırlık olarak performansı düşürür mü ? 55 mi taktırsam ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar bende bu akü doldurumundan müzdaripim . birçok kişiye ve firmaya sordum kimileri 1.gün gez bitmese bile git tak şarja dediler.kimileride 1.gün bitmezse 2.gün tekrar çık bitir gel öyle tak dediler . benimde kafam iyice karıştı açıkçası.bir akünün en iyi doldurumu nasıl olur bana bilen bir arkadaş açıklarsa çok makbule geçer ,şimdiden teşekkür ederim . akülerim kuru akü ve 50 amper

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı