Ottobock M2 kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hafifliği parçalayıp toplaması falan gayet kolay .. ankaradaymışsın alacak yer yoksa haber et ..
|
|
|
|
konuyu doğru yere açmışımdır umarım
manuel sandalye alacağım bütcem biraz sıkıntılı açıkçası 1000 tl ile 1200 tl civarında bir max bir sandalye istiyorum kas hastasıyım. katlanması kolay oturması rahat bir sandalye istiyorum hiç bir sağlık güvencem yok kendim alacağım önereceğiz modeller var mı acaba
şu 2 modeli beğendım kullanan varmı fiyatlarına bakmadım daha
-Invacare SpinX
-Otto Bock Start M2 Effect
Otto Bock Start M1 Intro
![]()
Ottobock M2 kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hafifliği parçalayıp toplaması falan gayet kolay .. ankaradaymışsın alacak yer yoksa haber et ..
M1 ve M2 modelleri sağlam ve kullanışlı en üsteki modeli bilmiyorum ama diğer ikisi güzel silikonlu dolma teker kolay çıkartılabilinir arka tekerler vs.. 2010 haziran ankaradan bir medikalden satış fiyatı 900 tl idi..
Kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi lütfen?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
2000 tl altı rahat bir sandalye önerırmısınız arkadaşlar
Spin X diğerinden iyi duruyor ama aradım fiyat sordum 2500 EUR
Otto Bock start intro ise bana buyuk ve hantal gelmişti, kullanamayıp satmıştım..
kullanmadım ama internette gordum fiyat gayet makul duruyor, eger cok aktif bir kullanıcı değilseniz iş gorebilir gibi ama oturma genişliği biraz fazla, ona dikkat edin.. +kargo ucretide yokmuş..
umarım birisinin işine yarar..
Hepsiburada.com : Engelli Sandalyesi Manuel Şişman 950lbq-46 | Sağlık ve Kişisel Bakım
motuslar ne kadar acaba ve meyra x1 x3ler hakkında bir bilgisi olan arkadaş yok mu hakerman pek sallamadı bilgi vermedi fazla
motus 1200 euro intro ile motus arasında birçok fark var intro 400 euro
ben pyro lıght b+b model var çok gzel sandelye ön tekerlerde kuçuk dönme yaptığın zaman ön tekerler ayağına deymyor ben özellkle bunun çn aldım 850 tl aldım alman malı sandelye otto bock u boşver uçuyor onlar sankı altın araba satıyor ankaradan medlıs medıkalden aldım tavsye ederm
![]()