+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
Ayakta dik pozisyonlandırma cihazı hakkında bilgi verir misiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ayakta dik pozisyonlandırma cihazı hakkında bilgi verir misiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkdaşlar ayaga kaldıran sandalye hakkında bilgi verirmisiniz ben ayaga kalkamıyor ve kollarımdada biraz gçsüz yani o sandelye nasıl bişey bilgi verirseniz sevinirm...

ayağa kaldıran sandalyeler çok pahalı eğer imkanın varsa almanı tavsiye ederim ayağa kaldıran sandalye iki çeşidini biliyorum akülü kalkış menuel sürüş ve akülü kalkış akülü sürüş birde parapodyom cihazları fakat sadece dikposisyonlandırma için kularının güçsüzlüğü sorun olacağını sanmıyorum çünkü bütün işi joistik yapıyor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

çaresiz verdigin bilgiler için teşekkür ederim, bu bazı duyumlar var belirli miktarını sgk karsılıyor diye bilgin varmı bu konuda?

Evet, SGK bir miktar ödeme yapıyor (manuel sürüş manuel kalkış modeline): Ayakta dik pozisyonlama ve yürütme cihazları için SGK ödemesi

Ama, laf aramızda, bu ürünü mahkeme eliyle alan arkadaşlarım var, vallahi kullanmadan kenarda duruyor desem yeridir.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

dogrudur bülent abi ama benim bunu kullanmam kolaymıdır önerirmisiniz peki..

doğrudur parapodiyom cihazına 3 bin lira ödüyor ama işine yarayacağını sanmıyorum sana en azından akülü kalkış sağlayan şandalye olması lazım eğer imkanın varsa nete
    ikinci eleri var sıfırlarına göre daha ucuz ben çok uğraştım alamadım sgkdan ikinci el aldım

çaresiz_ araştırma yapacagımı bi bana uyan kafama yatan olursa hayırlısıyla duruma göre bakarım.

Üye
    Son Giriş
    08.05-2012
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul / Şişli
    Blog Mesajları
    3

Ben de bu sandalyeyi almak için SGK ya başvurdum ama 5 yıldır mahkeme sonuçlanmadı...

öyle kolay değil almak...

Bülent beyin dediği gibi alıp bir kenarda tutanlar var çünkü bu sandalyeyi almak ile iş bitmiyor, aküsü bitebiliyor, joistiğinin değişmesi yani teknik arızaları olabiliyor ve bunların da maliyetleri yüksek olduğundan alamıyorlar, değiştiremiyor, tamir ettiremiyorlar ve kullanamıyorlar...

Benim normal kullandığım akülü tekerlekli sandalyemin aküsü ve joistiğini bundan 2 sene önce 750 TL.ye (o da indirimli fiyattan ) değiştirmek zorunda kalmıştım...

SGK dan bu cihazları alabilmiş olsanız bile alınınca herşey bitmiyor.

Birde akülü sandalye ile mimari engelleri aşmak çok daha zor... çünkü sandalye çok ağır normal tekerlekli sandalye ile seni bir kişi indirirken merdivenden onunla birkaç kişi yardım etmeli ve çok zorlanılıyor...
    Akülü sandalyelerin ağır olduğunu ve evden çıkıp dolaşıp gelinecek yerlerde kullanımın daha kolay olduğunu unutmayın...

sevgili CATVOMAN söyledigin problemleri tahmnin daha öncdende etmiştim ama işte maalesef bizim de böyle araçlara ihitiyacımız var İnşallag sgk bu konuda faydalı çözümler getirecektir galiba gündemdemiş bakalım hayırlısı olsun.Mesela ben ınvacare almanyadan getirttigim akülüyü kaç ay boyunca yaptıramdım ama Allahtan konyada yapabilen yer buldukta yaptırdık.Böyle araç servislerinin bütün illerin geneline yayılması gerekiyor..Sizin olsun benim olsun durumumuzdaki bütün arkadşlarımız için faydalı olacagı kaanatindeyim..

Maksadın ayakta durmak mı? Yani, ne amaçlı kullanacaksın bu ürünü?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

oturanboga bu ürünü yataga yatarken filan kullanabilrimiyim amacım o şekilde.

Hayır Ahmet, bu tür ürünlerle onu yapman mümkün değil.

Çok yakında ev içinde kullanım için harika bir ürün çıkacak piyasaya. Onunla birlikte ayağa kalkmak ve yatağa geçebilmek mümkün... Hatta, dik durumda yemek yapabilmek, tıraş olabilmek vs.vs.v.

dedigin ürün inş. yakında çıkar bülent abi....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bülent bey bu bahsettiğin ürün hakkında bilgi verebilirmisin? reklam olur dersen özelden mesaj gönder lütfen...

ahmet2727;
    arkadaşım senin aradığını sandalyeyi bir arkadaş uygun fiyatla satıyor. aşağıdaki linki oku istersen belki işine yarar

Satılık ayağa kaldıran akülü sandalye (sıfır - uygun fiyat)

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı