ben model e aldım çok iyi: Easy Life Model E > Easy Life Model E - Akülü Tekerlekli Sandalye (Katlanabilir) - www.lamira-easylife.com
|
|
|
|
Arkadaşlar merhabalar, akülü tekerlekli sandalye almak istiyorum , İMC-109 modelini inceledim fena değil , kullanan varsa veya farklı araç öneren olursa çok sevinirim .
Ayrıca SGK ödeme yapıyor mu ? bilgisi olan var mı ?
ben model e aldım çok iyi: Easy Life Model E > Easy Life Model E - Akülü Tekerlekli Sandalye (Katlanabilir) - www.lamira-easylife.com
Serdal, hangi amaçla kullanacağın çok önemli. Ne yoğunlukta ve hangi zeminde kullanacaksın, araca koyacak mısın, evde kullanacak mısın vs.vs.vs.
Ancak bu kriterlere göre kendine marka ve model belirleyebilirsin.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ben imc 105 aldım dışarısı için ... sgk ödeme yapıyor tabi ama bizim dispanserdekiler vermemek için türlü zorluklar çıkarıyorlar. Belgeler için dispanserin aynen istediği gibi almalısın. internettekilere aldanma
Teşekkürler , şu anda Easy Life Model B kullanıyorum . Tüm gün evde ve dışarda kullanıyorum , minibüs e katlamadan ben üzerindeyken biniyorum , Türkiye nin yolları mallum . benim için ayaklıkların ayarlanabilir olması önemli , sırtın tam yatması , tırmanma açısı önemli , hızlı , kullanma mesafesi uzun ve şarjı dayanıklı bir araba arıyorum.
Selam, bunlarıda incele belki faydalı olur.
E-fix e25 veya e26 model akülü tekerlekli sandalye kullanan var mı?
Kaliteli manuel tekerlekli sandalye önerileriniz..?
T-sandalyelerin görsel kataloğunu nereden bulabilirim?
Sgk 2200 tl akülü sandalye için ödeme yapıyormuş duyduğuma göre.. Altta vereceğim linkteki sandalye çok hoş. Sgk ödemesi üzerine ben ek ödeme yaparım dersen bence buna bir bakmalısın.
Medlis Engelsiz Yasam Urunleri
Birsu , evet bu model güzelmiş ama ek olarak ne kadar öderim bir bilgin var mı ?
SGK rapor karsılıgı 2,200 tlye kadar odeme yapıyor. www.oguzakulusandalye.com ada bakabilirsin.