Tam olarak nasıl bir şey bu?
|
|
|
|
Arkadaşlar tekerlekli sandalye kullanıyorum yandan ellerle tekerlegi cevirerek gitmek zor oluyor üste ellerle cevirecek aparat arıyorum bunun oldugunu biliyorum ama bulamıyorum yardım lutfen
Tam olarak nasıl bir şey bu?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
aparat pedala benzer ama ele birini çekiyon ötekini itiyonumarım anladınız bu trren tekeri ne benzer cubuk gibi
Şu tarz şeyleri kastediyorsunuz siz: Tekerlekli sandalyelerin sürüşünü kolaylaştırmak için donanım: riomobility
Bir ara Özgür Bedenler getirtecekti ama, ne oldu, bilmiyorum...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...