Şu linklere bir gözatın: Akülü Merdiven Çıkma - İnme Aparatları ve Mobil ve Sabit Rampalar
|
|
|
|
tekerlekli sandelye merdiven rampası için en uygun fiyat hangisidir yada önerebileceğiniz marka var mı
Şu linklere bir gözatın: Akülü Merdiven Çıkma - İnme Aparatları ve Mobil ve Sabit Rampalar
Merdivenin özelliklerine dair bilgileri de paylaşır mısınız lütfen?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
apartman girişi yaklaşık 3,5-4 metre kadar toplam 6 merdiven var
burak kardeş elimde ithal paletli akülü merdiven çıkma aparatı mevcut satmayı düşünüyorum eğer ilgilenirsen ancak resmini çekme fırsatım olmadı eklediğim linkteki aparatın aynısı neredeyse hiç kullanılmamış sıfır sayılır yani sadece deneme amaçlı bir iki kez kullandım irtibat kurmak istersen 05063819824 görüşelim selamlar . . .
http://www.sinapsgrup.com/urun_detay...un_no=10&dil=1
![]()
Konu eren_27 tarafından değiştirilmiştir (26.04-2011 Saat 16:32 ). Gerekçe: link eklemeyi unutmuşum :D