Ben roho'nun Contour Select modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim. StarLock'u sadece internette gördüm. Kullanmadığım için bilemiyorum ama o da oldukça iyi bir ürüne benziyor.
|
|
|
|
Ben roho'nun Contour Select modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim. StarLock'u sadece internette gördüm. Kullanmadığım için bilemiyorum ama o da oldukça iyi bir ürüne benziyor.
maddi konuda sorun yok.tamam o zaman roho alacağım..
bende roho isoflo centrol modeli kullanıyorum. memnunum.tavsiye edebilirim.
havalı yataktan haberiniz var mı ? oğlum sürekli yatıyo onun için düşünüyoruz ama hiç bi bilgimiz yok? netten de almaktan endişe duyuyorum memnun kalmazsak die?
NUSAY tüm medikalcilerde satılıyor zaten.Size yakın medikalci varsa görüşebilirsiniz..
Acetes, sakatlığın nedir? Kaç kilosun? Kaç saat oturacaksın her gün? minderi hangi sandalyede kullanacaksın? Oturma pozisyonunda sana özel (kasılma, kireçlenmelerden dolayı kaykılma vb) durumlar var mı?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Star marka minderi de tavsiye ederim: Tekerlekli sandalye için havalı minder testi: Marka: Star, Model: StarLock
Rohos marka minderi de: Tekerlekli sandalye için oturma minderi önerisi: ROHO Contour Select Cushion
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bülent bey rahatsızlığım : Parableji t6 kilom : 70 civarı.Günde yaklaşık 12 saat oturacam.tekerlekli sandalye ve bazen uzun yola cıkarken otomobilde.kireclenme cok az var.bu yüzden karar vermekte zorlandım.Star markalı minderi cok övüyorlar ama bide yılların minderi roho var.sizce hangisini alayım..
Bence Star al. Düz (Contour) modellerinde roho ile Star arasında kullanım açısından hiç bir fark yok. Star'ın roho'dan üstün yanı, malzemesinin çok çok daha dayanıklı olmasıdır.
Star (2 veya 4 bölmeli olanları varmış. 4 bölmeli olan daha avantajlı sanırım. Her bölme istenen şekilde hava basıncı ile şekillendirilebbilir)
Roho High Profil Quadtro (önündeki valf minderi 4 eşit parçaya bölüp minderin özelleştirilebilmesini sağlıyor):
Yüksek profil minder almanı tavsiye ederim. Çok daha güvenli koruyorlar. Ama bu modellerin yüksek olması otomobil süreceksen sorun olabilir. Boyun uzunsa, kafan tavana çok yakın olur...
Çok çok çok önemli not: Tekerlekli sandalyede kullandığımız ROHO havalı minderin hava-basınç ayarları
Boyum uzun 1.80)Bilgi icin tşk ederim gerekli firmayla ile bağlantıya geceyim hemen.
minderi alıp kullanmaya başladığında tecrübelerini bu başlığa yazarsan çok güzel olur...
merhaba Sevgili oturanboğa.ben senin yapmış olduğun yorumlara bakarak 20 gün önce roho Contour Select Cushion siparişi verdim. yanlız buradaki yazınızda star ın daha dayanıklı olduğunu yazmışsınız.ş
imdi içime bir kurt düştü. roho almakla hatamı yaptım acaba. aldığım minderi değiştirme imkanımda yok büyük olasılıkla.. amerikadaki bir dostum aracılığı ile aldım.ürün daha bana gelmedi.mayıs 14 te türkiyeye gelecek.oda amerikada bir siteden almış. şimdi ürünü değiştirmesi roho yerine star alması için mail atayım mı acaba. ürünü aldığı site ürünü geri iade eder mi acaba. kafam karıştı şimdi.
Acaba roho minderi olan arkadaşlar bir sorunla karşılaştımı hiç ? bir arkadaşımızın karşılaştığını biliyorum. bu sitede okumuştum. oturanboğa sende roho kullanıyorsun. sen karşılaştın mı hiç.
cevap yazarsanız ona göre belki roho nun geri iadesi mümkün olur onun yerine star alır arkadaş.
teşekkürler.