+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
3 tekerli akülü scooter önerileriniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 3 tekerli akülü scooter önerileriniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Fulya Ortopedi rnler | 3 Tekerlekli Scooter KY-1482

Arkadaslar herkese selamlar bu aracı almayı düşünüyorum kullanan arkadaslar varsa vede skoterdan anlayan arkadaşlarım inceler yorum yaparlarsa sevinirim şimdide herkese teşekkürler..
    Verilen fiyat : 3300 liraydı

Üç yıldır ben kullanıyorum bütün işlerimi ( carşı-pazar alışveriş,gezme) bu aracla yapıyorum.
    ben cok memnunum.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

linkteki aynı araçmı kullandığınız ? 4 tekerliye göre nasıl acaba benim seviyem yüksek biraz denge problemi yaşiarmıyım direksiyon sertmi normal motorsiklet gibimi yanı yoksa yumusakmı hidrolik direksiyon gibi yazarsanız sevinirim

denge sorunu yaşıyacağınızı zannetmiyorum. ama yine de denemekte fayda var.

Ürünü inceledim.Kollarını kullanabilene alırken SGK ödeme yapmıyor dediler.Doğrumu?

DAMLA81;

arkadaşım senin kullandığın araç,fulya ortapidenin aracı değil...resimdeki araç booter hollanda malı...

Ankilozan P.Böceği;

evet sgk joistikli araç için ödeme yapıyor.... Scooter'a yapmıyor... çok saçma ama böyle...

Trophy Booster Üç tekerlekli Hollanda malı ben çoook memnunum,

aman wisking marka scoter almayın parcasıda yok yapanıda elinizde patlar bu araç

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı