+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Akülü scooter'ım yolda seyir halinde iken kendi kendine frenleme yapıyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Akülü scooter'ım yolda seyir halinde iken kendi kendine frenleme yapıyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bir yıl önce almış olduğum akülü sukutırımın, 1 haftadan beri süratı azaldı ve yolda seyir halindeyken kendi kendine sık sık fren yapıyo...
    muhtemelen arızanın manyetik frenden (motor freni) kaynaklandığını düşünüyorum.

konuyla ilgili deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. saygılar....

arkadaşım aracın anahtarlımı. eğer öyleyse anahtar bağlantısında sorun vardır anahtar açılıyorsa içini açıp bak muhtemelen temassızlık vardır. yada beni ara yardımcı olurum. booster tropy mi aracın markası. 05428435578

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

jandarma erol; anahtarında sorun yok. temassızlık da yok.

efe can; markası İNVACARE Comet, 4 tekerlekli sukutır.
    Konu PARAPLEJİ 27 tarafından değiştirilmiştir (30.12-2010 Saat 23:53 ).

hatırladım rehap center den almıştın demi teknik servisi ile görüştünmü ne diyolar mutlaka garantiye gönder servis baksın sakın kendin kurcalama biliyorsun o araçlar bi hayli pahalı!

efe can; evet teknik servisle görüştüm. yılbaşı nedeniyle pazartesi gönderecem. garanti süresi daha bir yıl var.

Meraktan soruyorum: Kargo parasını siz mi ödüyorsunuz? Gönder-Al iki kargo bedeli demek. Mesela siz kaç TL ödeyeceksiniz toplamda?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Evet Bülent Bey, kargo parasını ben ödüyorum. sukutırım büyük olduğu için, iki kargo bedeli ortalama 150 tl ediyor. çok şükür arızasını kendim giderebildim. direksiyonun altındaki virajlarda hız düşürücünün tırnağı kırılmıştı. kaynak ettim. eskisi gibi oldu.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı