+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 21 mesajın 1-15 arasındakiler
Yeni bir akülü sandalye için uygun olan marka hangisidir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Yeni bir akülü sandalye için uygun olan marka hangisidir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar

ben 3 yıldır akülü sandalye kullanıyorum. aracım tamamen bozuldu yenisini gerekli kurumlardan tahsis edemedim ve kendim almak istiyorum
    en iyi akülü sandalye markası veya en uzun km yapan sandalye almak istiyorum.
    tabi almışken en iyisini.

bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    lamira araçlarına baktım hoşuma gitmedi.
    imc medikale baktım
    55 amper akü
    60 km menzil araç gördüm ve hoşuma gitti
    fiyatı ise 3.000 tl

yinede bildiğiniz başka marka ve medikal varsa paylaşınız.
    Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (29.12-2010 Saat 12:19 ). Gerekçe: eksik

merhaba apo ben 1,5 yıldır imc 1022 model akülü sandalye kullanıyorum hem km açısından hemde sağlamlık açısından çok memnunum eski akülü sandalyemide imc medikalden almıştım bi sorun yaşamadım aksine davranışlarından ve teknik servisinden memnun kaldım bu yüzden 2. akülü sandalyemde direk imc medikale gittim umarım size yardımcı olabilmişimdir.iyigünler

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Merhaba rallici apo ,
    lamira araçların hoşuna gitmediğini yazmışsın. Tam olarak hoşuna gitmeyen nedir? Görünüş mü, yoksa başka bir özellik mi?
    Ayrıca 60km menzili olduğu söylenen aracın motor gücü (W) ve motorların çektiği akım (A) öğrenmek isterim.. Ve de günlük kullanımda, üzerinde kullanıcı varken vs vs. 60km mesafeyi yapabileceğine dair ayrı bir garanti yazısı

Sertel / Lamira

apo imc nin hangi modellerine baktın? bi ara bende imc yi çok araştırdım ama sonuç olarak pek güven vermediler onlardan araç alıpta sorun yaşayanlar varmış formda yazıyor sen akülü sandalyemi Scooter falanmı alacaksın?
    birde aküler kolay kolay 60km gitmez söylenenlere katologta yazanlara bakma 40demesi bile mucize katologta en kaliteli akü ile düz satıhta sabit yükle ölçülmüş hali yazar

arkadaşlarım öncelikle lamira araçlarına binen arkadaşlarım var hiç memnun değiller. ben de görünüş olarak beğenmedim. açıkçası hiç kullanmadım
    KRALİÇE nin dediği gibi imc 1022 ye benzer araçları vardı dikkat edin ama 1022 değil . istanbuldaki engelsiz yaşam fuarında görmüştüm bindim ve test ettim gayet güzel ve konforlu bir araç. 60 km dedi ama dur kalk yaparsan 40 km gidersin dedi tabi arazi koşuluna göre değişir demişti .dur kalk yapmazsan 60 km gider demişti.

ben akülü sandalye alacağım scotter değil.

kraliçee sen bindiğin araç ile kaç km yol yapabiliyorsun ve katalogda kaç km yazıyor öğrenebilirmiyim?

Sevgili rallici apo arkadaşım, daha önceki mesajında lamira araçları beğenmedim diyordun, sebebini sorduk, görünüş olarak beğenmedim diye yazdın, bir de ilave olarak "hiç memnun olmayan arkadaşlarım var" diye de ekledin.
    Görünüş konusuna geliriz, tartışırız, tabii herkes her ürünü beğenecek diye bir şey yok, nitekim bu forumda da lamira araçlarını özellikle beğenen ve tavsiye eden kişiler var..
    Ondan önce sana sormak istediğim şu "hiç memnun olmayan" arkadaşların memnuniyetsizlik sebeplerini açıkça bir yazsan da herkes bilgi sahibi olsa. Bu forumda geçmişte bazı markaları sebep vermeden karalamaya çalışıp ardından da ortadan yok olan bazı kişiler oldu, sen de onlardan mısın acaba?

rallici apo şimdi ben bir dolu bataryayı 1 günde bitiremiyorum zaten ama çalıştığım için hergün sürekli işe gidip geliyorum vs ortalama 4 günde bitiyor şarjım ve 40 km yol yapabiliyor kataloğda ne kadar yazdığını bilemiyorum bende katalog yok ama imc web sitesine girip ordan öğrenebilirsin

sertelsen arkadaşım hayır ben onlardan değilim öyle bir amacım da yok sadece daha ayrıntılı bilgi almak amacım.sorun şu araçlarla ilgili arkadaşımın dedikleri "aracın motorları bozuldu alalı henüz 4 ay oldu "dediler .bu olay 4 arkadaşımda meydana gelmiş .senin de dediğin gibi forumda biraz gezdim lamira yı öneren ve tavsiye eden çoğunlukta.

rallici apo arkadaşım, senin öyle bir amacın olmayabilir, ama başkalarına birtakım sözde bilgiler aktarırken biraz daha dikkatli olmak lazım..

Bugün dünyada üretilen her türlü elektrikli araçta bazı sorunlar çıkabilir. Nitekim Toyota gibi dünya devi bir firma bile yeri geliyor, araçlarını geri çağırabiliyor. Burada üretici olarak bizlere düşen bu hata oranlarını en aza indirmek ve bir hata ortaya çıktığında onu en kısa sürede kullanıcıyı mağdur etmeden bertaraf etmektir..
    Bizim de çabamız bu yöndedir. Garanti kapsamında olsun olmasın her türlü servis konusu kayıt altına alınmaktadır ve istatistiksel olarak değerlendirilmektedir..
    Hatta özel bir örnek te vermek isterim: Ekim ayı içerisinde Türkiye'de hiçbir akülü sandalye firmasında olmayan (ancak dünyanın önde gelen birçok üreticisinin kullandığı) bir akü test ve raporlama cihazı yatırımı yapılmıştır. Bu cihaz sayesinde sıfır veya kullanılmış tüm aküler test edilebilmekte, performansları ölçülebilmekte, bir hata var ise bu hatanın ne olduğu (yanlış şarj, plakalarda problem vs.) ayrıntılı olarak bildirilmektedir. Akülü sandalyelerde en yaygın şikayet konusu olan akü performansı konusunda lamira dışında başka hiçbir firmanın bu tarz bir yatırım yapmamış olduğuna dikkatinizi çekmek isterim.

Şimdi, sen dört arkadaşın dördünün de 4 ay dolmadan motorlarının bozulduğunu söylüyorsun. Bu gerçekten enteresan, çünkü motorlar bu tür araçlarda bu kadar kısa süre içerisinde arıza yapması en olasılık dışı olan aksamlardır. Nitekim bizim ürettiğimiz yaklaşık 1.000 adet/sene aracın sadece 1-2 adedinde, 2 senelik garanti süresi içerisinde bir arıza ortaya çıkmıştır (ve bu arızalar da tabii ki garanti kapsamında ücretsiz olarak giderilmiştir).

Bu sözde arızalar hakkında daha fazla bilgi verebilir, ve araçların kayıtlı olduğu isimler veya seri numaralarını bildirebilirsen, kayıtlarımızdan bu araçların tüm seceresini dökebilirim..

sertelsen arkadaşım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim .

ben lamira nın B modelini kullanıyorum 2 yıl oldu hiçbir sorunla karşılaşmadımayrıca servis hizmetlerinden de memnunum ...

çelik arkadaşım lamirayı sizin gibi tavsiye eden çoğunlukta

verdiğiniz bilgi için tşk ederim.
    Konu Cümle Mühendisi tarafından değiştirilmiştir (30.12-2010 Saat 13:32 ).

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    başlığa bilgi paylaşırsanız yazmışsınız bende kullandığım için tavsiye ediyorum şimdi lamiranın çok daha gelişmiş modelleri çıkmış takdir sizin ben bildiğimi yazıyorum...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı