Yeni bir akülü sandalye için uygun olan marka hangisidir?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.12-2010 14:01
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 21:24
merhaba rallici apo arkadaşım, eğer halen sandalye arıyorsanız şu adreslerdeki ürünleri incelemenizi tavsiye ederim. ürünler alman malı.
Medlis Engelsiz Yasam Urunleri
Medlis Engelsiz Yasam Urunleri
umarım faydalı olur.
selamlar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.01-2011 22:46
tşk dediğiniz araçları inceledim ama fiyat bakımından biraz pahalı geldi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.04-2012 01:28
imc-105 serili akülü sandalye aldım hızı satte 16 km menzili 45-60 km ben memnunum tafsiye ederim ama katlanmıyor bilgilerinize...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.04-2012 01:48
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.04-2012 13:43
ben belmo katlanabilir standart modeli 5 aydan beri kullanıyorum ve memnunum 8 yıl sorunsuz kullandığım invacare ile özellikleri yüzde doksan aynı parça ve servis sorunu yok tavsiyem alacağınız aracın servisi ve yedek parçası bulunması invcare bana yurtdışından ikinci el gelmişti tamirinin aldığım aracın fiyatı kadar olacağını yeniden bozulursada aynı ücreti tutacağını söylediler bütün parçalar yurdışından sipariş veriliyormuş maddi durumunuza göre türkiyede servisi ve yedek parçası bulunabilen bir araç alın aracı uzunyıllar kullanmak ve kendi rahatınız için özellikle dört lastiğin havalı olmasını isteyin patlama sorununu dikkate almayın herhangi bir bisikletçi veya yakınlarınz yardımcı olabilir dolgu lastikler patlamaz fakat aracı sarstığından şasesi kırılabilir
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları