Dünyanın en hafif (2,1 kg) ve hoş tekerlekli sandalyesi Türkiye'de: Panthera
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.12-2010 17:17
Dünyanın en hafif (2,1 kg) ve hoş tekerlekli sandalyesi Türkiye'de: Panthera
Hani "tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?" diye sorulur ya hep. Hah! İşte bu soru artık gereksiz
Çünkü fuarda Panthera X sandalyeyi gördüm, elledim ve aşık oldum (kullanamadım, çünkü ben TIR'ım) 

Özgür Bedenler
Şasisi karbon fiber malzemeden, diğer aksamları alüminyumdan imal edilmiş. Tekerleriyle birlikte (ki tekerlekler şıp diye çıkıyor istendiğinde) 4,2 kg ağırlığında!
Mükemmel bir sandalye. Hafifliği şaka gibi! Sağlamlığı, estetiği, uçar gibi hareket edişi, tek kelimeyle şahane.
sandalye -firma tarafından- kullanıcısına göre en ince ayrıntısına kadar özelleştriliyor ve öyle teslim ediliyor.
Tüm dünyada 5000€ bedelle satılıyor. Türkiye'de satışını yapacak olan firma (Özgür Bedenler) bu fiyatı Türkiye şartlarına göre -görece- uygun bir seviyeye çekmek için görüşmelerini sürdürüyormuş. Bana kabaca bir fiyat söylediler ama, henüz ortada bir şey yokken bu fiyatı burada paylaşmam etik olmaz.
aktif sandalye kullananlar için bundan iyisine rastlamadım. Tek elinle tut, arabanın içine çekiver...
Not: aktif sandalye kullanımı öğrenilmesi gereken bir beceri. Daha önce bunun eğitimini alanlar kolayca kullanabilir, ama ilk kez deneyecekler mutlaka eğitim almalı. Ki, bu eğitimi firma yetkilileri bilabedel veriyor.

-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 12:35
Bende yazmıştım bu başlıkta sen gidebilmişsin abi şanslısın.. Şu videonun sonundaki sandalyeyi nasıl bulabilirim bi bilgin varmı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 12:53
sandalye güzelde ! çok pahalı 10 milyar .parası olan alır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 13:52
Bu sandalye Türkiye'de 5000 TL'nin altında satılmalı ki en azından birileri satın alabilsin... 5+2 yıl garantili bu sandalye. 5000 TL'den az bir fiyata alınır... 
Gökhan, videoda bahsi geçen dişle kumanda edilen akülü sandalyeyi Özgür Bedenler ithal ediyor. Onlaraı arayıp sorabilirsin...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 14:05
tasarimi gorunusu muthis
hafif olmasida isin cabasi ama ondeki kucuk tekerler varya biraz daha arasi acik olsaydi bence
cunku tekerlekli sandalyede oturan hareket kisitli kisi duserse iyi olmaz emniyet acisindan bence boyle
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.12-2010 17:06
sayın jonjon, bu ürünü sinaps sağlık hizmetlerinde bulabilirsin.
Sinaps Sağlık Hizmetleri - MANUEL SÜRÜŞ VE MANUEL KALKIŞ SİSTEMİ
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.12-2010 19:55
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.12-2010 22:04
merhaba arkadaşlar. panthera-x in fiyatını firma 5000 € olarak belirlemiş. karbon fiber malzemeden üretildiği için fiyatı yüksek doğru ama kullananlar değdiğini döylüyor. bugün Türkiye de en yakın ağırlıkta olan sandalyeler 6 kg gibi ve fiyatları 3000 € gibi. bu durumda çok pahalı değil. kaldıki engelliler.biz siitemizden gelen taleplere elimizden gelen indirimi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
ayrıca şunu özellikle belirtmek isterim panthera nın 4000, 3000 ve daha düşük maliyetli sandalyeleri de var. özellikleir ise 1 er kilo daha ağır olması. yani 2.1 kg yerine yaklaşık 3.1 kg lık bir sandalyeyi 4000 € ya veya yaklaşık 4,5 kg lık bir sandalyeyi 3000 € ya sahip olabilirsiniz. bizim en ağır sandalyemiz bile diğer markalarda bulunan sandalyelerden çok daha hafiftir.
sandalyelerimiz en az 5 yıl şase garantildir.
shukufe nin istediği gibi tekerleklerrin arası genişde yapılabilir, dar da veya istenen bazı özellikler varsa bunlarda ilave edilebilir.
yani çok önemli bir avantajımız var, istediğiniz özellikteki sandalyeleri panthera ya yaptırabiliriz; tabii güvenli olmak kaydı ve yapılabilirlik sınırları içerisinde.
birde özellikle şunu belirtmek isterim ki panthera nın Türkiye mümessili Medlis Medikal - Ankara olup, Özgür Bedenler Marmara bölgesinin genel dağıtıcılığını yapmaktadır. Ankara ya yakın ikamet eden arkadaşlar Medlis Medikal - Melis hn ile irtibata geçebilirler. İstanbul ve yakın yerlerde ikamet eden arkadaşlarımız ise ürünü showroomumuzda görebilir ve deneyebilirler.
Dikkattinizi çekmek istediğim son konu ise tekerlekli sandalye ile birlikte kullanmak isteyebileceğiniz havalı minder. biz star marka minderlere o kadar güveniyoruz ve o kadar iddialıyız ki, bu minderlere bir süre deneyip beğenmezseniz iade edebilme imkanını sizlere tanıyoruz. minderler konusunda detaylı bilgi almak veya demo yapmak için lütfen bizi arayınız.
teşekkürler.
özgür bedenler - serdar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.12-2010 22:33
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 12:18
serra1962;
merhaba sevgili arkadaşım serra1962;
çok haklısınız mercedes satmıyoruz. dediğiniz gibi bir çok araba markası var; mercedes, ferrari veya tofaş. isteyen gücü yettiği araca biner. tekerlekli sandalyelerinde bir çok markası var. panthera ferrarinin üretildiği malzemeden karbon fiber malzemeden üretiliyor, bu yüzden üretim tekniği pahalı. maalesef fiyatları biz belirlemiyoruz, üretici firma belirliyor.
devletin bunlara ödeme yapması ile ilgili çabalarımızı göremezsiniz, çünkü biz bunları afişe etmiyoruz. ancak bilenler bilir ne çabalar ve ne gayretler içerisinde olduğumuzu.
amacımız herkese uygun ürünü tedarik ederek yardımcı olmak; 3-5 kişiye değil. ancak fiyatları belirleyen mercii biz değiliz, üreticiler. ancak size şunu sevinerek söyleyebilirim ki, sitemiz üyelerine ekstra iskonto uygulanmaktadır. sahip olmak istediğiniz ürünü belirtmeniz yeterli.
fiyat konusunda üreticilerle de sıkı bir diyalog içerisinde olduğumuzu bilgilerinize sunarız.
çabalarımız ve gayretlerimiz hepimiz içindir. anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
özgür bedenler - serdar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 13:10
böyle bir sandalyeye sahip olmak benim için,lüks bir araca binmekten farksızdır adeta.gerçekten tek kelimeyle mükemmel
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 14:53
fuarda bende gördüm denedim,gerçekten harika bir ürün.dedim ben ne kadar çok yük taşıyormuşum
fiyat daha makul olabilirdi ama ben 3.1 kg olana yönelecem.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 15:26
özgür bedenlerin web sayfasını inceledim fakat bu tip sandalyeler yoktu.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 15:30
ozgurbedenler;
İşte sizde bunu bir sağlık sorunu değil bildiğiniz binek otomobili olarak görmüşsünüz! Böyle bakarsanız tabikide bütçenize göre binin dersiniz.
Peki soruyorum o zaman ilaçların niye son teknolojisi ödeniyor.
Bu mantığı kabul etmiyorum.. Ayrıca bu malzememleri özel tüketim malzemeleri sınıfına sokanlarıda kınıyorum.! Sağlığın özel tüketimi olmaz.. Ben sizin ücret politikanızı eleştirmiyorum. Ürününüze pahalıda demedim. Ama siz bastırsanız eminim ki devlete bu malzemelerin hasta ihtiyacı olduğunu anlatabilirsiniz. En azından 200 tl sandalye ödemesi olmayacağını izah edebilirsinizz diymi? Çabanız 200 tl lik ödemeyse samimiyetinizden şüphe ederim.!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.12-2010 18:08
sevgili sırdaş arkadaşım, websitemiz güncellenmekte. 1-2 gün içerisinde yayına girecek ve panthera ürünlerimizi sitemizde inceleyebileceksiniz.
sevgili serra1962 arkadaşım; siz haklısınız bu konuda devlet ile inanın çok ciddi görüşmeler yapıyoruz. bu gayretimiz daha önce bahsettiğim gibi hepimiz için, bu konuda endişe etmeyiniz. nitekim bizim ve bizim gibi duyarlı firmaların konu ile ilgilenmesi neticesinde daha önce 200 tl olan manuel tekerlekli sandalye geri ödemesi bugün 550 tl ye çıkmıştır. yeterli mi derseniz yeterli değil ama konu üzerinde çabalıyoruz. hep birlikte davranırsak ve birlik olarak hareket edersek daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. destekleriniz için teşekkürler.
özgür bedenler - serdar
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları