+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Akülü sandalyem için akü tavsiyesine ihtiyacım var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Wink Akülü sandalyem için akü tavsiyesine ihtiyacım var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selam akulu sandalye kullan biriyim aküm 2sı ölmuş int aradım yer kalmadı yardımcı olur musunuz
    hangi marka iyidir tavsiyenızı nedır

lamira-easylife den iki adet aldım çok iyi tavsiye ederim deep dicyle jel al sulu ve kuru tip alma.iyi günler

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

recep.43 lamira eays gırdım akuler göremıyorum aldıgın aküler ah kaç bıde kaç tl verdınız?

bnde jel akü onerırım hem uzun omurlu hem daha guclu

Bende jel akü almanı tavsiye ederim. Ben aldım çok memnunum. Teknopordan aldım tel nosu 0(232) 328 01 20 - 21

arkadaşım google lamira eayslife hemen çıkıyor iletişimden telefon no al irtibata geç.12 volt 55 ah çifti 640.00 tl altıyüz kırk.aldım.beş ay oldu.şimdi bilemem.bonus kart 4 taksit yaptılar.hangi şehirlisin bilmiyorum..kargo ile gönderdiler.sulu mutlu aldım.2 si 270.00 mennun olmadım.bu lamira da kuru varmı sor..jel al.ölmüş dediğin aküler kaç amperdi.yardımım bu kadar.iyi günler

lamira Easy Life aradım bundan 2 saat önce 28 ah de jelli yokmuş nekadar dogru bılmıyorum 40 ah sonrası jellimiş dogrumu acaba kurunun degişi varmı ciftti 250 tlmuş sız nedıyorsunuz bı yardım edın lutfen

lamiradan e mail den fondatel iste senin e maile liste gelir.ben bilemem diyorsan şöyle söyleyeyim.28 ah 3 km 40 ah 5-6 km gidersin.12 v 40 ah jeli al.fiat iyi normal.bonus card 4 taksit internetten aldım.hiç kimseyi görmedim.carddan mail order yaptırdım.kargo ile aküler ertesi günü geldi.gündüz ara sana yardımcı olurlar ,peşinde alabilirsin.belki indirim söz konusu olur.40 ah ve üzeri jel diye geçiyormuş ah oranı yükselince km oranı yükseliyor.tabiki fiyatta yükseliyor.ben kışın aradım.tecrübe edindim.bilmem yardımcı olabidim mi.tavsiyem uzun yola gitmiyorsan 12v 40ah çift al...iyi günler kütahyalı Recep türkiye dışından beyinde aldırdım iyi firma

peki 12 v 40 ah alırsam sanadye ye zarar vermezmı bıde sarj aletım 40 ah lıga güç verırmı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu konular hakkın da sorunları lamiraya sor yardımcı olurlar .internetten lamirayı aradın mı haber var oradan kışlık bakımı açınca kafanda fikir oluşur...hiç uğraşma sandelyene bakım da var

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı