+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Eni ve boyu küçük akülü sandalye arıyorum. Önerisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Eni ve boyu küçük akülü sandalye arıyorum. Önerisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mrhb arkadaşlar nette çokça araştırma yaptım ama tam istediğimi bulamadım belki benim gözden kaçırdığım bilmediğim bilğiye sahip ola bilirsiniz diye yazmaya karar verdim.

benim oturdugum apartmanda ki asansör sorunu için;akülü sandalyenin eni dar olacak maksimum 60 cm. ayaklık ve destek tekerleri ile boyu 110 cm.den asagı olacak mümkünse yerli üretim bütçe 2500 tl.
    ayrıca piyasada çokça sandalye mevcut ama ayaklıklı olarak boy uzun oluyor merak ettiğim şudur BU AYAKLIKLIKLAR KOLAYCA ÇIKARILIP TAKILABİLİYOR MU

ben ilk kez akülü alacağım daah önce hiç deneyimim olmadı.

saygılarımla

Bende bu konuyu çok araştırmıştım Asansör için Otto Bock Akülü t.sandelye çok uygun, özellikle dar asansörlerde.Ayaklıklarda çok kolay çıkarılabiliyor ve ayarlanabiliyorda.
    En ucuzu arıyorsan BELMO'ya bakabilirsin ölçülerinide telefon açıp öğrenebilirsin...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

http://www.lamira-easylife.com ben burdan aldım yerli malı benim istediğim tarzda ayalıkları kısa olarak ayarlamışlardı...
    birde http://www.sgms.com.tr var orasıda bildiğim kadarıyla isteğe göre özel üretim yapıyor istersen bi incele...

ilğinizden ötürü tşklr arkadaşlar belmo ekonomik katlanır model oturma enı 40 cm. olan en uygun asansör için tabi kendi yaşadığım apartmanda ki asansör için.ayrıca ayak konan pedalda tek mandal ile kolayca tak cıkar olabiliyormuş tercihim bu model olacak.

Ek olarak şu bilgiyi de paylaşmış olayım (Fuarda Lamira Easy Life yetkilisinden öğrendim): Üretici olan firmalar aslında istediğiniz ölçüde imal edebilirler sandalyeleri. Ne var ki aracın devrilmemesi için belli bir ölçünün altına düşülmemesi de zorunluymuş.

Kullanıcılar önce model seçip sonra üretici firamayla konuşarak ölçülerin ne kadar küçültebileceğini öğrenmeliler...

belmo da yerli üretim olduğunu sanıyorum.

mbozbas;

evet yerli firmadır belmo
    Bornova 4.sanayi sitesinde Faz elektrik bünyesinde üretim yapıyolar
    konuyla ilgili aklınıza takılan soruları sormak isterseniz, üretim müdürü İsmail beyin telefon numarasını verebilirim

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ayağa kaldıran ve ayakta hareket edebilen sandalye arıyorum aslında.birde otururken sırtının yatması ayaklarınında kalkması gerek malum kan dolaşımımız yavaş olduğundan .

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı