Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Meyra optimus model akülü aracımı Ankara da nerede tamir ettirebilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Meyra optimus model akülü aracımı Ankara da nerede tamir ettirebilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    !!!Site Yöneticisinin Notu!!!:
    Bu başlıkta mesaj yazan "erhancan", "optimus" ve "bizimteknikservis" kullanıcı adlı üyelerin üçü de aynı IP ile bağlanmaktadır.
    Bir başka deyişle sanki birbirlerini tanımıyormuş gibi mesajlar yazarak kendi firmaları ile ilgili olarak gizli reklam yapmak amacı gütmektedirler.
    Bu nedenle bu kişiler siteden süresiz olarak yasaklanmıştır ve bundan sonra adı geçen firmaya dair hiç bir bilginin bu sitede yer almasına izin verilmeyecektir.

erhan bey bende optimus model kullanıyorum genelde bu hata kodunu veriyor arızada Ankarada eski meyracı ali doğan abi var sanırım reklam olarak algılanmaz yardımcı olabilmek adına yazıyorum barışmedikal,var konuşmanı tavsiye ederim.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Evet benim de alış verişim Ali bey le oldu. memnun kaldım.

Arkadaşlar takdir edilmek çok güzel ilginize teşekkür ederim ben sizlerin sayesinde ve sizlere yardımcı olmak için buradayım her zamanda elimden geleni yapmaya hazırım.
    Erhancan kardeşim sorunun basit ve maliyeti düşük iletişime geçerseniz seve seve yardımcı olurum.
    Saygılar sunarım.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
    sitelerini inceledim.Yarin görüşme yapacağım bu firma ile sonuçlarınıda sizlerle paylaşacağım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu başlıkta mesaj yazan "erhancan", "optimus" ve "bizimteknikservis" kullanıcı adlı üyelerin üçü de aynı IP ile bağlanmaktadır. Bir başka deyişle sanki birbirlerini tanımıyormuş gibi mesajlar yazarak kendi firmaları ile ilgili olarak gizli reklam yapmak amacı gütmektedirler.
    Bu nedenle bu kişiler siteden süresiz olarak yasaklanmış ve bundan sonra adı geçen firmaya dair hiç bir bilgi bu sitede yer alamayacaktır.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı