+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Omurilik felçliyim, nasıl havalı minder alayım. Ücreti SSK'dan nasıl tahsil ederim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Omurilik felçliyim, nasıl havalı minder alayım. Ücreti SSK'dan nasıl tahsil ederim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba ben omurilikfelciyim ve uzun süre oturuyorum sadece uyurken yatıyorum denebilir. Havalı minder almak istiyorum fakat çok fazla seçenek var ve ürün özellikleride ingilizce yazdığından tam anlayamıyorum.
    Ben çalışan bir ssk lıyım ve sitede ssk nın bunun ödemesini yaptığını okudum
    . Sizden bu yönde yardım almak istiyorum doğru minder tercihi ne olur ve ssk dan bunu nasıl tahsil edebilirim hangi firmaları önerirsiniz?

ssk havalı minder ödüyor mu ne kadar ödüyor merak ettim?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

yeni yönetmenlikte
    havalı inder havalı yastıkta ödicek dendi
    eger alan varsa yazsın nolur arakdaşa yardım edelim

sute bakmak lazım

ancak sgk nın ödeme yaptığını sanmıyorum ki ödeme yapmıyor şayet ödeme yaparsa iyi olur güzel olur olması gereken olmuş olur )iyi bişeyler çıkar ortaya

minder için seçenekleri siz değerlendirmelisiniz:
    Tekerlekli sandalye için oturma minderi önerisi: ROHO Contour Select Cushion
    Tekerlekli sandalye için havalı minder testi: Marka: Star, Model: StarLock
    Supracor tekerlekli sandalye minderimin özellikleri

SGK ödeme yapmıyor. Daha doğrusu, 60 tl yapıyor
    tekerlekli sandalye Oturma Adaptasyonu: 3 yıl süreli / 60,00 TL.
    Not: Fiziksel tıp ve rehabilitasyon veya ortopedi ve travmatoloji, nöroloji veya nöroşiruji uzman Hekimince düzenlenen Başhekim onaylı rapor gerekmektedir.

pekı bu havalı mınderın her hucresını ıstedığımız basınçta şişirebiliyor muyuz yanı oturuş durumuna göre ayarlanabılır mı? uygun fıyatı olan mınderler hangısı ve nasıl ulasabılırız?

Her hücre için basınç ayarı yapmak istemenin nedeni nedir?

Yurt içinden alınırsa ürünler 1300 tl gibi bir fiyata geliyor. Ama yurt dışından alınırsa 320$'a alınabiliyor

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yardımlarınız için teşekkür ederim roho minderi sipariş ettim sanırım yarın gelir.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı