Ev ya da işyerinde aşılması mümkün olmayan merdivenler ve cepte de baya bi para varsa, olabilir. Ben kullanmadım, ama kullanışını izledim. Görüldüğü kadar pratik değil bir, ikincisi merdivenin çok düzgün olması da şart sanırım...
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar internette bir alet gördüm,acaba bu aletten kullanan varmı.
ALBER SCALAMOBIL S20 / TREPPENSTEIGER FÜR ROLLSTUHL !!! bei eBay.de: Hilfsmittel für Gehbehinderte (endet 26.10.10 20:44:28 MESZ)
varsa zorluklarını ve kullanım nasıl tavsiye edermisiniz.
buda bir değişik yani yeni modeli süper bir şey ama pahalı. Treppensteiger scalamobil, Treppenrollstuhl und Treppensteighilfe um Treppen zu überwinden
videoyu da izleyin ??
Ev ya da işyerinde aşılması mümkün olmayan merdivenler ve cepte de baya bi para varsa, olabilir. Ben kullanmadım, ama kullanışını izledim. Görüldüğü kadar pratik değil bir, ikincisi merdivenin çok düzgün olması da şart sanırım...
Yaşar, bu hafta fuarda yukarıdaki görüşümü tamamen değiştiren bir ürün gördüm. Yukarıdaki görüşüm özellikle paletli inme-çıkma aparatına dairdir ve bu görüşüm hala devam ediyor. Gerek aşırı pahalı olması, gerek merdiven seçmesi ve gerekse hantallığı açısından töbe kullanmam.
Ama Sinaps Sağlık güzel bi ürün getirtmiş, hatta ürettirmiş. Ürün hemen hemen aşağıdaki gibi.
Ürettirmiş diyorum, çünkü -eğer aklımda yanlış kalmadıysa- Alman malı aparattan birkaç detay özelliği iptal ettirerek önemli bir fiyat avantajı sağlamış. Yine aklımda yanlış kalmadıysa, 8000 TL'lik aparatı bu sayede 4000-4500 TL'ye Türkiye'de satabiliyorlar. Neyse, fiyat ayrı bi mevzuu; parası olan için tabii
Benim esas hoşuma giden yanı, aletin çok çok çok pratik ve güvenli kullanılabilir olması. Öyle ki, yangın merdiveni dahil neredeyse tüm merdivelerde kullanılabiliyor ve kullanıcı açısından hiç bir güç gerektirmeden güvenle kullanım sağlıyor. Oldukça da hızlı. Bir şarjla 10 kata kadar merdiven çıkabiliyor sanırım.
![]()