+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Supracor tekerlekli sandalye minderimin özellikleri

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Supracor tekerlekli sandalye minderimin özellikleri

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Supracor Medical Cushions - Stimulite® Classic Cushion

Uzun uğraşlar sonucu aldığım ve çok memnun oldugum minderi sizlerle paylaşmak istedim.

Avantajları diğer minderlere göre çok hafif olması, en az roho kadar koruyucu olması, düşük profilli minderi bile aynı işi yapabilmesi, dengeni bozmaması ve en önemli özelliği terlemeyi çok az indirmesi...

Teknolojizi:

Şurada 350 $: http://www.caremedicalsource.com/Bra...lassic-Cushion

minder güzel görünüyor..da fiatı hakkında bilği verebilirseniz...bizde aydınlanmış oluruz...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Bana 600 tl ye maal olmuştu amerikan arkadaşım getirmişti kargo parası vermedim ama kargoyla beraber 750 oluyor en fazla

Çok teşekkürler. Rica etsem biraz daha detay verir misin? Günde kaç saat oturuyorsun? Kaç kilosun? roho minderi kaç sene kullanmıştın? Ondan memnuniyetini 10 üzerinden değerlendirirsen kaç verirdin? Bu mindere kaç veriyorsun?
    Ben mesela roho'ya günde 10-15 saat oturuyorum. 85 kiloyum. Oturma sonunda en en küçük bir kızarıklık olmuyor. Olan izler de yarım saatte geçiyor. roho'nun patlama olayı olmasa, muhteşem bir ürün. Tek kelimeyle %100 koruma sağlıyor.

Bu ürün de benzer koruma sağlıyorsa, e patlama riski de yoksa, denenebilir diye düşünüyorum...

Ben sporcuyum günde 24 saat oturduğum olabiliyor deplasmanlar falan 65 70 kilo arasında gidip geliyorum ama 1. risk grubundayım çünkü kaslarımın hepsi erimiş durumda nerdeyse oturduğum bölgede et yok diyebilirim ..
    bundada kızarıklık olmuyor ...
    roho ilk zamanlar çok iyi gelmişti ama sonradan devamlı sivilce çıkarmaya başladı ve bunlar yaraya dönüşme riski taşıyodu hayatımı zorlaştırmaya başlamıştı ...patlama olayıda cabası.
    .bu yeni minderde yurt dışına giderken 38 saatten fazla oturduğumu biliyorum... ve bu sorun olmadı .

bir avantajı daha ben aktif sandalye kullanıyorum rohoyu yüksek profillisi kullanmak imkansız denge kaybı yaratıyor çok .. bu minderde o sorun yok ..

bu minderinde en büyük problemi ulaşılması zor bir ürün olması..

Bir de, roho dışında başka bir minder kullandıysan bugüne dek, bu minderi onlarla kıyaslar mısın? Jelli minderler vsç ile mukayese açısından soruyorum...

Bir minder hayranı olarak minderi ve koruyuculuğunu çok merak ettim doğrusu

tabi birde dayanıklı olmalı bende merak ettim şimdi

Supracor markalı minderi yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum belkide 9 tam bilmiyorum

Şöyle söyleyeyim, üzerinde ne kadar çok hareket ederseniz, o kadar iyi

Mesela devamlı hiç hareket olmadan oturursanız (12 saat gibi) kızarıklık yapabilir..
    Fakat örneğin sandalye üzerinde çalışıyorsunuz (mesela ben) ve dolayısıyla minder üzerinde devamlı hareket halindesiniz (öne eğil ayağını düzelt wc vs bir ton hareket. İşte bu şekilde 48 saat dahi oturulsa da en ufak bir pembeleşme bile olmuyor.
    Mükemmel bir icat bence.. Bu olmasa ne yapardım bilemiyorum...

Konu Master tarafından değiştirilmiştir (25.10-2010 Saat 14:14 ). Gerekçe: Resim eklendi

yeniden merhaba rohodan başka ottobock z-flo kullandım ne yalan söylüyeyim ondanda çok memnundum ama patlama riski ve deforme riski cok büyük uzun oturdugumda bel agrısı yapıyordu ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    z-flo bende kullandım ama cok dayanıklı değil... ve roho kadar koruyucu değil..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı