+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
IMC-80 FL Model Scooter kullanan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart IMC-80 FL Model Scooter kullanan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar ımc-80fl scoder kullanan varmı aranızda
    nasıl bir araçtır bu sağlamlık servis garanttisi sürüş konforu gibi araçla ilgili görüşleriniz nelerdir!

http://www.engelliler.biz/forum/teke...ma-sorunu.html Buradaki sıkıntımı okumanı isterim, seni de mağdur duruma düşürmelerini istemem. saygılarımla...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Aksarayda bir arkadaşıma aldık hiç memnun değil senesi dolmadan ana kartında arıza yaptı ankarada servisi yok başka bir firmaya yaptırdık saolsunlar çözdüler sorunu motorlarıda aşırı ısınma yapıyor

Arkadaşınızın aldığı araç 80 fl scoodermiydi yani resimdeki araçtanm'ı idi

tam bilmiyorum ama sanırım araba imc den alındı

sevgili efecan evet aksaraysaki arkadaşıma bu ayacın aynısını aldık bin pişmanız üstelik ben de ankarada oturduğum için önermiştim ama servis agı kesinlikle yok firmada

teşekürler optimus bende ankarada servisi var diye güveniyordum!

arkadaşım bende siyahı var memnunum motooru çok kuvvetli dikkat etmen burada kalkışlarda kesinlikle seride kalkmıycaksın tavsiye ederim alıcak olursa yaşlı bir amcaya almıştık ama 1 hafta bindi şeker hastası olduğu için gözleri fazla görmüyür araç dada sıfır 2 yıl garantisi var uygun fiyatada verecek 3500tl verecek kendi 4750 aldı tavsiye ederim bana soracak olursanız

Murat kardeşim,aracın beyni ve motorları birbiri ile uyumlu olan her araç seri ve hızlı kalkış yapabilir motorlarında ayarsızlık olan araçlarda bu sorunu yapar manyetik ayarı yapılırsa düzelir birde aküleri motor gücüne uygun olmalı. imc 80 fl Scooter araç bana 2 tane geldi aşırı motor ısınması ve beyin arızası tamiri yapıldı

ben 2 sene önce bu sukuturı almıstım ama hiç memnun kalmamıstım. aynasını sıkarken bile her ıkısıde kırılmıstı. dış aksesuarları son derece kalıtesiz plastıkden yapılmış. cafer kardeş basta olmak üzere imc personelı satıstan sonrada ilgi ve alakalarını hiç eksık etmediler ama ürün benım acımdan iyi bir ürün deildi. aküsü jel deil , 6 ay sonra teklemeye basladı , yılını doldurmadanda akü bitti. yenı gelen kedi göz üst modellerı gelmıs ıyıye benzıyor ama artık ben kendı adıma ımc ürünü kullanmam.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    anlaşılan bu markadan memnun olmayan bi hayli fazla

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı