+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Uzun mesafelerde yanınıza yedek akü alıyor musunuz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Uzun mesafelerde yanınıza yedek akü alıyor musunuz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar gecen gun biraz uzaga gidecek oldum otobuse bindim gidecegim yere gittim,aradan bir zaman gecti benim aku baktim tekliyor,hizla aku bitise gectimi beni bir heyecan aldi yolda bir kalirsam bittigimin resmi olacakti yine iyi eve kadar donebildim. Sizler mesafe olarak biraz uzaga gidince yedek akumu bulunduruyorsunuz yaninizda benim aku biraz buyuk gibi yanimda tasinirmi bilemiyorum siz nasil yapiyorsunuz.

merhaba arkadaşlar akülü aracı ilk kullandığım zamanlarda ben bi kaç defa yolda kaldım ve arabası en uygun yakınımı arayıp eve döndüm daha sonraları şarj cihazımı hep yanımda taşıdım ama oda pek çözüm olmadı.
    baktık olmuyor sonunda akülü araca göre bir otomobil aldık ve kaldığım yerde babamı arıyorum gelip alıyor.
    bizim ürettiğimiz çözüm bu yönde daha kolay bi çözüm varmı bilmiyorum.....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Yanımızda akü taşımak küllü zarar olur. zaten aracın en ağır parçası akü, en aşağı 30 kilo, yanınızda akü taşımak mevcut akünün daha hızla azalmasına sebeb verir, ekstra yükden dolayı. bitince aküyü değiştirmek konusunu hiç açmıyorum

En mantıklı seçeneklerden birisi yanınızda şarj aletini götürmek oluyur.

Diğer seçenek aracımıızın sığacağı bi otomobil bulup, eve dönmek.

Ama şunu söylemem lazım, zaten aracınızın kapasitesini az buçuk biliyorsunuzdur. nerde biteceğini biliyorsunuzdur. Yolucuğunuzu her zaman ona göre ayarlamak, akünüüzün yeteceği yere gitmek en kolay yol

Herhalde onemli nokta sarj aleti aku genel birsey gibi oldu,sarj aletini yanimizda tasiyarak girecegimiz bir cafede oturdugumuz sure icerisinde sarj etmek en guzeli ) e tabi onu biri cikaracak ve takacak onun kadar da yardim etsinler en buyuk sorun disari wc ihtiyaci gittigim yerde aslinda buyuk bir yer carsi filan ancak wc yok gibi wc ararken aku azaldi kizlarimizin isi bu noktada cok daha zor.

dostum en mantıklısı araca güneş enerjisi takmak taktıracaksın güneş paneli hiç bir yerde kalmazsın korkma hee...nasıl takılır diyorsan basit iş

bu endişe bbendede çok oluyo strese girip sinir yapıyombu güneş enerjısi mevzunu bende duydum çokta mantıklı bi yolbence biliyosan anlat lütfen bymoruk nasıl yaptıracaz
    Konu Sibel972 tarafından değiştirilmiştir (09.08-2010 Saat 17:02 ). Gerekçe: yanlış yazım

güneş enerjisimi o nasıl oluyor acaba

oturdugun yere başının üstüne güneş paneli monte ediyorlar hem gölgelik gibi oluyo hem güneş enerjisinden faydalanıyosun

Daha faydali olabilmesi icin elektrik uretimi, aku uretimi ve su deposu konulabilinir. Her sene universiteler arasi gunes enerjili araba yarislari oluyor o sekilde, yanliz bir gunes paneli yetmez sandalyemizin her yerine baglanirsa is yapar )

Arkadaslar gunes enerjili sandalye kullananlar resimlerini ceksinler bizde gorelim neymis.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ya merak ettim şu güneş enerjili sistemi.Görebilirmiyiz ?kimler yapıyor bu işi ?

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı