Hangi örgüt dağıttıysa oraya sormak en iyisi. Omurilik Felçiler derneğinin dağıttıkları mı bu sandalyeler?
|
|
|
|
iyignler. komşunun oğluna zimer marka yeni akülü araç yardımı geldi .ama bu araç ne malı, parçası bulunur mu, servisi var mı? tekerrlekli sandalye tipinde katlanabilir modelinden,
bilen arkadaşlar ltfen yazsn.![]()
Hangi örgüt dağıttıysa oraya sormak en iyisi. Omurilik Felçiler derneğinin dağıttıkları mı bu sandalyeler?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
evet.ama bilen yokmu?
Merhaba Erdal71,
belmo Akülü Engelli Arabaları'nda Teknik Servis için yardım alabilirsin. belmo olmayan araçlardan belli bir bakım ücreti alınabilir, ama yedek parça fiyatları piyasa ortalamasının epey altında olduğu ve çok hızlı hizmet verdikleri için kazançlı çıkacağından eminim.
0232 478 1715'den teknik servis ile ilgili her konuyu sorabilirsin.
Zimer ve belmo araçları sanıyorum elektrik motoru ve şase dışında her parçada (kumanda, şarj, akü, tekerlek..) birbirine uyumlu.
Selamlar.
teşkkürler a.selim ,bunda bana şaj aleti lazımdı.![]()
![]()
![]()
Selam,
Geç cevap için kusura bakma. tamam, şarj aleti uyar. Kumandada üç pinli soketten şarj ediliyor değil mi? Ara, 2324781715 yardımcı olsunlar ya da email at: bilgi@belmo.com.tr ya da hizliservis@belmo.com.tr
Sevgiler
muhtemelen 24 volt 3 amper bir şarj aleti işinizi görür 02163717670 mafamed
arkadaşlar ben anadolu yakasında olduğunu duydum teli ise bunu söylediler
0 2163273947 umarım iyi bir sonuç alırsın