Bir de, birçok medikal firma bu ve benzeri firmadan satın alıyor yedek parçaları. Sonra müşteriye ithal diye fahiş fiyatla satıyor! 10 YTL'ye lastik al, 100 YTL'ye sat!
|
|
|
|
Akülü ya da manuel tekerlekli sandalye iç-dış-ön-arka lastiği, jant vb. parçalar için bugüne dek tespit ettiğim en ucuz fiyatlara sahipler. Kesinlikle buraya sormadan lastik satın almayın derim...
Not: Firmayı tanımıyorum. Sadece bir arkadaşım şans eseri görmüş ve fiyatların çok uygun olduğunu tespit etmiş. Ben de duyurusunu yapmak istedim.
PEDAL SPORTIF GERECLER SPOR ORG. GIDA SAN.VE TİC.LMD.STİ.
Adres: Mimar Kemalettin Cad. No. 29 Sirkeci - İstanbul
Telefon No: 90 212 511 06 54 ve
Faks No: 90 212 520 58 75
E-Posta: mail@pedalbisiklet.com
web: www.pedalbisiklet.com
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bir de, birçok medikal firma bu ve benzeri firmadan satın alıyor yedek parçaları. Sonra müşteriye ithal diye fahiş fiyatla satıyor! 10 YTL'ye lastik al, 100 YTL'ye sat!
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
İncelediğim kadarıyla internette Tr içerikli en iyi sportif yedek parça sitesi, teker sorunları için artık dışarı çıkmak dükkan dükkan gezmek gerekmeyecek yedek parça tedariği konusunda çok faydalı olucaktır. Bilgi için teşekkürler oturanboğa.
Dün iki büyük (24x1) iç-dış lastik, 2 de küçük (8x1) iç-dış lastik aldım. Toplamda 75 YTL tuttu.
Yeri nerede: Sirkeci Garı'ndan çıkın, sol karşıda Doğubank'a giden yol var, hemen onun 30-40 metre sağında (sahile doğru) ise daracık bir yol. O dar yoldan girin, hemen karşınıza çıkacak zaten. Doğubank'ın C kapısında.
Ben ellerindeki son ürünleri aldımSanırım kısa sürede yeni parti malları gelecektir. Standart gri-mavi olan da var, siyah renkli olan da...
Bir de, o civarda benzer dükkanlar da var. Yani orda yoksa yakınlarda bulmak da mümkün. Yalnız, PEDAL'ın esnaflığı çok iyi; başka bir yere girdik, adam stres yumağı gibiydi![]()
arkadaşlar Bulunmayan meyra tipi araçların lastiklerini de pedal bisikletten bulabilirsiniz.
çin malı lastikler satıyorlar ama malzeme kaliteli ve normal lastiklerin 1/3 fiyatına..
pedalbisiklet.com