istanbulda kimsemz yokki. :cry:
birde istanbul maltepede mafamed i aradm,inşallah hayrlısı olur bekliyom. :wink:
|
|
|
|
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
istanbulda kimsemz yokki. :cry:
birde istanbul maltepede mafamed i aradm,inşallah hayrlısı olur bekliyom. :wink:
makro kardeş dediğimi okumadn galiba,konyayı aradım kayş bulunmaz yapılması için 400 ytl.kargoda benden.dişleri yapılacakmış,yani orjinal hali bozulacakmş. :wink:
Erdalcım, valla umarım bu geçen sürede kayışını yenileyebilmişsindir. Bu eski Meyraların yedek parçası artık Almanya'da bile kolay bulunmuyor. Çarşı pazar dükkan dükkan gezmen gerekecek, ona benzer birşey bulman için. Kaldı ki onu yaptırsan bile bir süre sonra başka bir yeri bozulur... Akşam akşam kötümser konuştum belki, kusura bakma. Şu yeni yönetmeliğe göre SGK akülü sandalyeye 1700 ödüyor, yeni bir tane al derim, eğer sigortalıysan... Ama aldığın sandalyeye devletten başka yardım yok, yedek parça da bakımı da senin üstüne. Dolayısıyla bu sefer yıllarca yedek parça ve teknik servis sorunu çekmeyeceğın bir yerli malı almayı tercih et bence. Sevgiler...
sağol ama ben bağkur emeklisym,yani babamn üstundeym.yardım ederlermi s.g.k. neler yapmk lazım
şenolbey,kaça aldn,memnunmusn.sıfırmı?hayrlı olsn.apache scoter tipimi,t.sandlye tipindemi nasıl.![]()
dostum öncelikle şunu söyleyeyim. firma olarak elimden geleni yapıp o kayışı sana bulup göndereceğim. almanya ile irtibatım var eğer o kayıştan 1 tane daha yaptılarsa bulur yollarım. gecikme için özür dilerim. türkiye genelinde gezdiğim için herkese istediği an yardımcı olamıyorum. ama bir işi aldığım zaman en iyisini yapmak benim öğrendiğim iyi huylardan biri. bahsettiğin kayış arabalarda da kullanılıyor. en kötü ihtimalle muadilini bulur yollarım aynı zamanda volkwagen servisim olduğu için bu konuda sana yardımcı olabileceğime inanıyorum sen şu andan sonra kayışı kime taktıracağını düşün çünkü benim oraya gelmem büyük maliyet olur. taktıramassanda onunda bi yolunu buluruz. sıkma canını sandalyen çok kaliteli hemen yenilip yenisini almaya kalkma onuda bulamayan var böyle düşün
iyi günler dilerim
slm kardeş ben sinoptan yazıyorum o kayıstan bana da gerekli 61 tane disi var eyer bulabılırsen banada getırebilirmisin almanya dan msn recepugur_57@hotmail.com
Erdal bri gelişme var mı?Sorun çözüldü mü?
meyranın motor kayışını bulursanız bedava ücretsiz olarak takmaya hazırım.
msn adresim. dotanu@hotmail.com
SELAMLAR.... SEVGİLER...
Sayın erdal71 İstanbul da meyra'nın marmara bölge bayiliğini uzun bir süre izmir ortopedi yaptı Fatih Çapa Oğuzhan caddesi isterseniz 0212 621 49 81 bilgi alabilirsiniz.