+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 43 mesajın 1-15 arasındakiler
Meyra Avantage 2 mi, Ottobock B500 mü?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Meyra Avantage 2 mi, Ottobock B500 mü?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selamlar Arkadaşlar.

Uzun süredir kendime akülü sandalye araştırmakdayım. İki marka üzerinde yoğunlaşdım fakat fikirlerim düğüm oldu. Konu hakkında bilgisi, duyumu, tecrübesi olanların fikir ve yorumlarını bekliyorum.

Öncelikle araçdan beklentim: Ben aracı dış mekanda kullanacağım, fazla gezmeyi biraz seven birisiyim ve birazda konfor arıyorum.

Düşündüğüm araçlardan birisi meyra - Avantage 2. Meyranın Ankara disbrütörü Hakerman'dan katolok, bilgi aldım.
    Standart özellikleri şunlar:
    12 V 56 ah jel akü
    Standart amortisör
    Standart havalı lastikler
    6 km/s hız.
    Bu standartlar dahilinde aracın fiyatı 3000 €
    HAKERMAN

Diğer düşündüğüm araç Ottobock B500. Ankaradaki satış yerinden katolok ve bilgi aldım.
    Standart özellikleri:
    12 V 60 ah SULU akü
    10 km/s hız
    Opsiyonel amortisör, jel akü, havalı lastikler
    Aracın benim için elzem sayılacak olan opsiyonları hariç fiyatı 4250 €
    Opsiyon olarak belirttiğim özellikleride katınca fiyat bir hayli daha çıkıoyr.
    Otto Bock Ortopedi ve Rehabilitasyon Tekniği Ltd. Şti.

Yukarda da belirttiğim gibi Ottobock'un fiyatı benim için elzem olan opsiyonlar hariç fiyatı bile 4250 €. meyra da ise istediğim özellikler standart hemde daha uygun 3000€. meyra isteklerimi karşılıyor, Fakat aklımı karışdıran bir çok unsur var. Örneğin araca parça gerektiğinde yurtdışından 4-6 haftada geleceği söyleniyor. Birbaşka aklıma takılanda, linkde de görüldüğü üzere Hakerman ile servis problemi yaşanıyor, ki bu servis güvenirliği benim için herşeyden önce gelir.

Hakerman'ın teknik desteğinden memnun kalan var mı?

meyra isteklerimi karşılamasına ve fiyatınında uygun olmasına rağmen görülen servis problemleri aklımı karıştırıyor. Ottobock ise bana gerek olanların opsiyonel olması ve standart halinin bile 4250€ olmasıyla şartları zorlamakla beraberrr içimi yakıyor.

Görüldüğü üzere çok feci ikilemde kalmış durumdayım, meyra kullanmış, Hakerman ile problem yaşamış veya yaşamamış kişilerin; yine aynı şekilde Ottobock kullanan kullandığını bildiğiniz, bilgisi ilgisi olanların yorumunu beklemekdeyim.
    Şimdiden teşekkürler.

ben kullanmıyorum ama burada ottobock kullanan biri var, butun gun her yerde geziyor..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Cevap için teşekkürler.
    İşde bende dediğiniz gibi gün boyu gezip dururum, bana dayanabilmesi gerek bi nebze
    Kullandığını bildiğiniz kişi B500mü kullanıyor?
    Kaç yildir kullanmakda?
    Büyük bir problem yaşadımı?
    bilginiz varsa cvp larsanız sevinirim

valla bilgim yok ama b500e benziyor resimden anladıgım kadarıyla.. malesef diğer sorularına cevap veremicem cunku beyfendiyi tanımıyorum.. birazda suratsız bi abi, slm bile veremedim ama dediğim gibi fıldır fıldır geziyor

teşekkür ederim...

BN ÇOK MENMUNUM OTTOBOCK B500 DEN ÖZELLİKLERİ BUNLARDA OTTOBOCK
    B-500

490E32=00000 B-500

Ayak paneli dahil uzunluğu 106-108 cm.
    Ayak paneli hariç uzunluğu 84 cm.
    Toplam yükseklik 103 cm.
    Dönme yarıçapı 78 cm.
    Minimum oturma yüksekliği standart oturma minderi ile 45 cm.
    Oturma genişliği 43-48 cm.
    Oturma açısı 0°/3°/6°
    Kol yüksekliği 24-36 cm.
    Sırt yüksekliği 45/55 cm.
    Sırt genişliği 40 / 44 cm.
    Sırt açısı 0°/10°/20°/30°
    CE Sertifikalı
    Menzil, yol ve akü durumuna bağlı olarak 30-35 km. yol yapabilir

491P32=ST009 - B-500 için Bel Kemeri

B-500 için emniyet kemeri sistemi
    CE belgeli
    491G32=ST008 - Dış Lastik

B-500 için arka büyük tekerleklerin dış lastiği
    14" arka teker havalı dış lastik
    491G32=ST014 - İç Lastik

B-500 için arka büyük tekerleklerin 14" iç lastiği
    491F32=ST076 - Ön Teker Havalı Dış Lastik

B-500 için ön teker havalı 9" dış lastiği
    491F32=ST003 - Ön Tekerlek İç Lastik

B-500 için ön tekerlek 9" iç lastiği
    493U32=SK060 - B-500 Kumanda

B-500 Kumanda ünitesi

Ersan bey, bilgiler için teşekkür ederim...
    Özelliklerde verdiğiniz havalı lastiklerin bile opsiyonel olması ilginç.

Siz B500 ü kaç yıldır kullanıyorsunuz, herhangibir arıza yaptımı, servis işleri nasıl? bilgilendirirseniz sevinirim.

5 yıldır kullanıyorum hiç arıza vermedi ankaradaki teknik servisinde lastik değitirdim ottobock un ankarada kızılayda teknik servisi var türkiye genelindede istanbulda var teknik servisi var izmirde var teknik servisi ve bi çok ildede var

bende otto bock b-500 kullanıyorum özellikle asansörlü evde oturuyosan çok uygun giriş çıkışlarda hiç problem yaratmıyor.4 kişilik asansöre rahat sığıyor..

peki desparoda kardeş siz sorun yaşadınız mı b-500 le, her hangi bir arıza çıkarttı mı, veya servis yeterince ilgileniyo mu hizmetleri nasıl ?...

Ersan_89 : Bilgi için teşekkürler. Ankara istanbul ve izmirde servislerinin olduğunu biliyorum. 5 yıl problem yaratmaması süper denebilir. Bir de şu bana gerek olan özellikler opsiyonel olarak sunulmasaydı dahada süper olacakdı

desparado : bilgi için teşekkürler. Benim boyutuyla o kadar porblemim yok. ev müstakil tek katlı , giriş çıkış problemimiz yok. ben daha çok dış kullanıma fazla gezmeye biraz daha dayanıklı bir şey arıorum, ve araçda aradığım bir kaç özellik var işde. amortisör, havalı lasitkler, jel akü, yüksek amper...

aradığım özellikler meyra da mevcut ancak onuda bu kadar kullanmış, iyi diyen kiş bilmiyoruz. ve hakerman ile ilgilide problem yaşayanlar var.

meyra da istediklerim hep standart hemde 3000 euro , fakat servis problemleri yaşayan var (herşeyden önemli)

ottobock ise standardı 4250 € birde isdediğim opsiyonlar girince 5000 € u geçiyor... , fakat otttobock da hiç problem yaşayan görmedik... şekil A : desperado , ersan

görüldüğü üzere ikilemde kalmış durumdayayım...

ya paraya kıyacaz ottobock alacağız, memnun kalacağız...
    yada daha ucuzunu alıp, memnun kalacağız....

iki ihtimal arasında 4 Bin türk lirası gibi bir para oynuoyor

Ben meyranın hem normal hemde akülüsünü kullanıyorum yıllardır dağ tepede üstelik tekerlegi bile patlamadı ama karar sizin ..

Ben yıllardır sgms den aldığım arabayı kullanıyorum daha hiç arıza yapmadı çok memnunum.

alptuğ06 : cevap için teşekkürler... kullandığınız akülü araç nasıl bir model.. modelini biliyormusunuz?

özlem nergiz : bende ilk aracımı sgms den almışdım, 3 yıl kullanabildim, 3 yıldada defalarca arıza yaptı canımdan bezdirdi sizde nasıl arıza vermedi şu an düşüüorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selam arkadaşlar ben size yeni bir ürün tavsiye edeceğim lütfen www.atamar.com.tr adresinden akülü arabalar kısmında bulunan p 20cl model ve hp 7 sahara model bu iki modelide gördükten sonra fikirlerinizin degişeceğini düşünüyorum.Hem ekonomik hemde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceginiz modeller.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı