akülü taşıma taşıma lifti işine yarıyabilir.
|
|
|
|
kas hastasıyım oturduğum yerden tekerlekli sandalyeye veya klozete başkalarının yardımı olmadan veya minimum bir yardımla oturabilmek için bir araç önerisi olan var mı.
ben şu hidrolikli büro sandalyeleri biraz daha geliştirilse olabilir diyorum. bu konuda önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
akülü taşıma taşıma lifti işine yarıyabilir.
Cilalı ve kaygan bir transfer tahtası da kullanabilirsiniz belki.
Engelsizurunler.com:
![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bu transfer tahtalarıyla aram hiç iyi olmadı.Bi türlü kullanmayı beceremedim şu mereti
)
bence çok faydası olabılır
taşima lifti işini görecekdir.ben birde akulusunu yaptırdım ama daha işi bitmedi
umarim çok iyi olacak kullanmaya başlayınca burdan paylaşacam.
saglicakla
Merhaba,
Gnlk Hayat Kolaylatran rnler HAYATI KOLAYLATIRAN ZMLER BURADA burda bulunan duş tuvalet aparatlarımızı inceleyebilirsiniz..
Sağlıcakla kalın