Hafif ve katlanabilir bir akülü tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.05-2010 14:23
Hafif ve katlanabilir bir akülü tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?
selam arkadaşlar
benim hafif katlanabilir bir akülü sandalyeye ihtiyacım var. böyle tarif ettiğim gibi bir akülü sandalyeler var mıdır
hafif ve katlanabilir olması bnm için daha ıyı cünkü rahatlıkla arabanın bagajına ailemin koyabileceği ve rahatlıkla bir yerden bir yere normal tekerlekli sandalye gibi konulabileceği. bir akülü sandalye...
şimdiki akülü arabam katlanmıyorr ve cok ağır ıkı kişi zor kaldırıyor..onun içinde her yere getiremıyorduk ve dolayısıyla ben yine gezemıyordum. mahallede gezsem bile ufak bir kaldırımdan cıkmıyordu yanlız düz yollarda gidebılıyordum..
Sizden ricam tarif ettiim gibi akülü arabalar varsa bana bi yardımcı olun İSTANBUL dayım..
şimdiden tşk..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.05-2010 14:29
http://www.imcmedikal.com/1023turk.html işte sana katlanan akülü tekerlekli sandalye istediğin bagajada sığar ben bunun 1028 modelini kullanıyorum 3 haftadır çokta memnunum 2 sene garantili ürün 2 sene kafan rahat eder anlıcağın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.05-2010 01:09
arkadaşım bu firma ankaradaymış anladığim kadarıyla istanbulda şubesi yok mu acaba alabileceğimiz?? birde fiyatı ne kadar acaba ben fiyatları hakkında bilgi bulamadım...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.05-2010 18:49
www.atamar.com.tr adresinden hp 8 model ve diğer modelleri inceleyin lütfen
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.06-2010 12:06
Akl Sandalye - Katlanabilir HAYATI KOLAYLATIRAN ZMLER BURADA burdaki ürün hafif katlanabilir istediğiniz gibi sanırım ...bu kategoride çeşitler de mevcut....
kolay gelsin
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları